Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2012, 22:07
Tak, jova broń Bednarza, bardziej od Wisły ..
Po pierwsze nadal nie ma LO.
Po drugie został wypożyczony Małecki, nie za frytki, więc jest dodatkowa kasa.
Po trzecie, łysy wyraźnie deklarował że odejście każdego piłkarza będzie uzupełnione i kto przyszedł za Patryka, nikt.
Rinah napisał(a):Wyświetl post
Nie mogę się nadziwić, że polityka transferowa uosabiana przez trio Kapka-Rogala-Bednarz ma tutaj aż tylu obrońców.

Przypomnę, że mniejszy budżet w tym roku mamy nie przez Valckxa, czy Basałaja, ale w znacznej mierze przez Bednarza i Probierza, którzy swoimi nieudolnymi posunięciami załatwili nam doszczętnie ostatnią rundę wiosenną oraz szanse na puchary.

Wiosną za rządów pary Probierz-Bednarz Wisła przegrała wszystko, co było istotne do przegrania. Może poza derbami.

Bednarz nieustannie manipuluje kibicami i opinią publiczną, a Wy mu jeszcze przyklaskujecie.

Dalej będziecie stawiać im pomniki? Przecież to śmieszne.
Fakt, choć bardziej i straszno i śmieszno, ech ..и страшно и смешно,

____
Do postu poniżej, bonawentura.
Widzisz, Ja może bardziej naiwny jestem i bardziej wierzę w łut szczęścia. Stąd liczę, że wracający z wypożyczenia Chrapek coś pozytywnego wniesie, że może Quioto będzie objawieniem, że może jak "ślepej kurze czasem trafi się ziarno", tak J.B. sprowadzi kogoś jeszcze kto będzie realnym wzmocnieniem, a nie jedynie rozszerzał ławkę rezerwową.
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.07.2012 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując