Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2012, 01:07
A ty masz takie informacje , nie !?! To po co się wymądrzasz. Ja nie twierdze że je mam , jedynie stwierdzam fakt, że kiedyś była Levadia a teraz dodatkowa kasa z kw. do LM i z LE, a co boli Cie to !?! Że tak nerwowo reagujesz, mnie cieszy.

Co do ostatniego fragmentu to nie narzekałem , bo to Twoja cecha, tylko krytykowałem merytorycznie, że w trakcie sezonu się tego nie robi (nie wyrzuca się piłkarzy którzy są jeszcze pożyteczni dla drużyny, mimo , że kontrakty się im kończą), w trakcie sezonu, rozumiesz, nie !?, acha no tak myślałem ..

Teraz też nie narzekam , bo już ustaliliśmy że to Twoja cecha tylko krytykuje fakt zabawy w ciuciubabkę z kibicami J.B., wpierw twierdził Twój Idol, że jest kasa na transfery, później dochodzi do wypożyczenia Małeckiego, czyli powinno być jej więcej, a była też teza, że zawodnik odchodzący będzie zastąpiony innym i okazuje się że kasy nie jest więcej , tylko mniej, czyli jakbyśmy sprzedali Meliksona to byłoby więcej czy mniej, na logikę więcej, ale znając Bednarza dowiedzielibyśmy się że jest jej jakby znowu ..mniej. Zwyczajnie J.B. powie nam wszystko, nieważne czy to będzie prawda czy fałsz, a niektórzy , wszystko łykają , aż miło ..

To że Głowacki zarabia relatywnie mało, to dziękujmy samemu Arkowi że się na to zgodził, w istocie dzięki takim ludziom jak Głowacki Wisła Kraków nadal jest Wisłą Kraków.
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.07.2012 o godz. 01:13.
Odpowiedz cytując