Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2012, 23:04
palikot, problem w tym że J.B. już wydał wspomniane 700, a nawet 750 tysięcy na Jirsaka i po 5 latach piłkarza nie ma i zysków też.
W sprawie Hutnika pytanie dotyczy tych wygranych na teraz (bo jest jeszcze arbitraż) 12 tyś. poprzez oszukanie rozmówcy i symulowanie rozmów, aby je tylko przeciągnąć i uzyskać piłkarza nie za oferowane przez samego siebie sumę 20 , jedynie 8 tyś. Można i tak, ale to nie tylko nieetyczne, co widać nikogo nie wzrusza, ale głupie bo następnym razem do takiego stolika z Wisłą, Hutnik nie zasiądzie, a jeżeli to z całkowitym brakiem zaufania, a zapewne nie tylko Hutnik. Pytanie czy warto było za 12 tyś, robic taki numer.

Co do postu Grantara. To jego „złota era” już była jak Wisła odpadała z Levadią i trener M. Skorża obciążał za nią J. Bednarza.

LM , super, ale..

1. Jest tylko jeden problem w tym śnie o zmierzaniu w kierunku LM , że nie podjęto żadnej decyzji, aby się do niej zbliżyć.

2. Miejsce na podium to biorąc aktualny potencjał kadry odziedziczonej po poprzednikach to obowiązek, a nie jakieś wyzwanie na pohybel komukolwiek.

3. Nadal pierwszy skład to piłkarze których już zastaliśmy plus Arek Głowacki, chyba że Miśkiewicz wygryzie ze składu Pareikę, na co się nie zanosi, albo rezerwowy z Polonii będzie tłukł bramki jak nigdy, albo, albo .. może starczy.

4. Super że dołączył do nas Arek Głowacki, ale na ile lat, hmm.

5. Młodzi, okay, tyle że który z młodych jest na poziomie gry do pierwszej jedenastki. Ja liczę jedynie na Chrapka, którego o ile mnie pamięć nie myli już promował Kulawik i okay, Ja w niego wierzę.

-budowanie drużyny z perspektywą kilku lat, a po czym to można wnosić, skoro nikt nie wie nawet co będzie w Wiśle nawet za pół roku. Stawianie na drużynę, a nie indywidualności, ładne slogany, tyle że na dziś to na konferencjach prasowych Pan łysy atakował Meliksona, że jeszcze jest w Wiśle, na budowanie jedności drużyny mi to nie wygląda.

Probierzowi życzę , tak jak sobie nawet i MP, ale pudło to minimum tego co ma osiągnąć, bo ta ekipa grając jedynie w lidze bez obciążenia rozgrywkami europejskimi była MP2011, więc jesienią roku kolejnego ma jedynie grać jak dawniej, czyli skutecznie, w czołówce tabeli, byle było jak najmniej rozbijania tej ekipy z zewnątrz, np. na kolejnych konferencjach prasowych , że może Melikson już powninen grać gdzie indziej, albo może Genkow.. Probierz i Bednarz to dwie różne osoby, Ja je akurat rozróżniam. Jeden stara się zrobić dobra pracę (choć warsztat trenerski mocno ograniczony, ale jest za to ambicja), drugi najwyraźniej mu w tym nie pomaga.

____
Do postu poniżej Karherop.
- Po pierwsze akurat J.B. to ..powinien podać się do dymisji bo się do tej funkcji nie nadaje.
-Po drugie jeśli chce jednak pozostać i pokazać że czegoś się nauczył to powinien być przynajmniej konsekwentny, mówił że jest kasa na transfery ? , mówił !, jest i ta kasa : http://www.wislaportal.pl/23027,Pona...ze_Europy.html , a doszła z wypożyczenia Małeckiego !? To powinien ją w jakiejś części wydatkować na niezbędne wzmocnienia, no a jeśli decyzją właściciela nie ma kasy i nic nie wydamy, to nie powinien mamić opinii publicznej tylko postawić sprawę jasno, że żadnych transferów nie będzie. A tu mamy lawirowanie, trzymanie stołka i transferowa iluzja.
Ostatnio edytowane przez milosz : 13.07.2012 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując