|
Senior Member
|
|
Gantar piszesz tylko dla zaczepki kolejny pusty merytorycznie post. czyli kolejne, (bla..bla...bla).
Głowacki przyszedłby do nas gdyby były vacaty na funkcji i trenera i dyr. sp., a mój tekst o tym że była pełna aprobata wobec przyjścia Arka oznacza tylko tyle, że jego ewentualne zablokowanie byłoby sabotażem, już Ci to kilka razy napisałem nie umiesz czytać cudzych tekstów ze zrozumieniem to ich nie recenzuj, nie na Twoja głowę, żegnam i bez odbioru.
s1mone napisał(a): 
|
A co do Valcxa to nie ośmieszaj mnie, ściągnął takich piłkarzy jakich chciał.
|
Sorry ale sam się ośmieszasz, chciał np. Baszczyńskiego i transfer zablokował Cupiał, a wiele innych było blokowanych przez Rade Nadzorczą. Pensje Garguły i jemu podobnych sprowadzonego przez Bednarza też wysokie i nie było problemu, podobnie z wydatkowaniem kasy na transfery, jednak lepiej było sprowadzić Meliksona za 700 tyś, niż Jirsaka za 750 tyś, a po 5 latach NIC na nim nie zarobić, jak dzięki Bednarzowi .
Bednarz jest dyletantem w wydawaniu kasy, więc jego ciągłą obronę na tym forum, uważam jedynie za objaw poczucia humoru kibiców Wisły.
Aktualnie Quioto jest wypożyczony, tak jak Valckx wypożyczył Bitona, zobaczymy czy ten piłkarz strzeli dla Wisły też 16 bramek we wszystkich rozgrywkach, choćby te 11 w lidze niech strzeli, chciałem aby było minimum połowę (czyli w lidze 5 lub6 ), ale jak tak chcesz porównywać to bardzo proszę, ma być 11 bramek strzelonych przez tego że Cię zacytuję „bliżej nieznanego piłkarza” Zaś porównywanie napastnika do obrońcy to już czysta demagogia, Lamey strzelił dla Wisły 4 bramki, jak na obrońcę to nieźle.
s1mone napisał(a): 
|
w przeciwieństwie do Ciebie nie nazywam gówna czekoladą.
|
Jeśli masz z tym problem, a widzę że masz i nieśmiało się tą informacją z nami podzieliłeś, to szczerze współczuje, u mnie ten problem na szczęście nie występuje.
Wracając do meritum, Bednarz niczym pozytywnym się jak dotąd nie wykazał, a już mimo krótkiego okresu ponownego pobytu w Wiśle pokazał się wyłącznie ze złej strony.
PS.I).C o do zaległości to były zapewne wynikiem zamrożenia przez UEFA części zarobionych pieniędzy w LE w kontekście afery z Mandziarą, czyli kumplem Kapki, bliskiego współpracownika J. Bednarza.
PS.II). Ciekawe jeszcze ile peanów na tym forum będzie wypisywane na temat J.B., a może tak oddzielna stronka i ołtarzyk do którego jego fan-klub będzie się modlił, pozdr. ślepo zakochanych w J.B. to musi być dojmujące doznanie.
bonawentura napisał(a): 
|
działania Bednarza pokazują jedynie krótkofalową wizję klubu. A ja taką prowizorkę zawsze będę krytykował.
|
I słusznie , bo Bednarz jest z założenia tylko prowizorką.
Ostatnio edytowane przez milosz : 13.07.2012 o godz. 20:21.
|
|