Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2012, 19:19
Oceniasz wszystko wybiórczo jaki Ci pasuje. Ok, luzik.

Ja nie jestem fanem Bednarza, chociaż na zaciskanie pasa jest dobry.

A co do Valcxa to nie ośmieszaj mnie, ściągnął takich piłkarzy jakich chciał, dał im olbrzymie kontrakty. Mógł ściągnąć innych. Chcesz mi wmówić, że nie mógł ściągnąć nikogo lepszego od Lameya 'na teraz' na bok brony za ponad 300k euro za sezon? Że nie mógł ściągnąć piłkarza, który miałby więcej asyst i bramek niż Iliev w poprzednim sezonie? Mógł. Wybrał kogo chciał i został z tego rozliczony.

Valcx miał przebłyski i miał wtopy. Nie każde jego pociągnięcie było udane.

Prócz Arka Bednarz teraz ściągnął Quioto (bliżej nieznanego piłkarza, z rozumną kwotą wykupu, a nie 1.5 mln E) i Sikorskiego (podobno gra u nas za śmieszne kwoty jak na piłkarza ekstraklasy). Wystarczy, że jeden z nich zaskoczy i strzeli z 10 bramek (co jest teoretycznie możliwe) i będzie to dużo lepszy transfer na teraz niż Iliev czy Lamey. Z resztą Sikorski nawet będąc zmiennikiem, który strzeli 5 bramek będzie udanym transferem, bo finanse, w przeciwieństwie do tego, co ty myślisz są cholernie ważne.

Poczekaj na rezultaty, dopiero krytykuj. Jeśli Bednarz ściągnie samych słabych (w perspektywie czasu) grajków będę pierwszym, który się po nim przejedzie, bo w przeciwieństwie do Ciebie nie nazywam gówna czekoladą.

A wracając do zdemolowania końcówki sezonu. Faktycznie, to Bednarz sprawił, że były zaległości płacowe i grajkom się nie chciało kopać :( Bednarz też ich ściągał. Mea Culpa.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.07.2012 o godz. 19:25.
Odpowiedz cytując