Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2012, 17:55
No spoko, ale inny dyrektor sportowy mógłby stwierdzić, że Głowacki jest za stary i wiecznie kontuzjowany. Pewnie jakieś wymagania finansowe też Arek miał i trzeba było go dogadać. Zgadzam się, że było łatwiej niż w przypadku Meliksona, ale samo wypatrzenie i wskazanie piłkarza zarówno w jednym jak i drugim przypadku nie było pomysłem dyrektora sportowego. Z resztą nonstop słucham, że Marcelo nie był pomysłem Bednarza tylko podsunął mu go menago, więc nie wiem czemu mam nie pisać o tym, że Melikson nie jest zasługą Valcxa. Widzisz analogię?

Z resztą to tylko teoria, koniec końców Arka ściągnął i klepnął Bednarz, Meliksona Valcx i chyba tyle w temacie To co wyżej to tylko wykazywanie jakie sprzeczności się czyta na tym forum w zależności od tego, czy się woli Bednarza czy Valcxa. Ja Stanowi bardzo kibicowałem, świetne transfery w pierwszym okienku, niestety już latem przychodziły same niewypały - co pokazało, że każdy dyrektor sportowy ma swoje sukcesy i swoje wtopy.

Osobiście uważam, że na zaciskanie pasa Bednarz jest idealny. Mógłby trochę mniej kłapać ozorem, ale z drugiej strony dzięki niemu wiem z rzetelnego źródła, co się dzieje w klubie, więc nie zamierzam z tego powodu płakać.

Dodatkowo uważam, że jeśli część kibiców chce kogoś obwiniać za to, że nie ma dużej kasy na trasfery to zamiast na Bednarzu powinni się skupić na właścicielu (bo nie daje) i Valcxie (bo wygenerował stratę i nie ma), a nie Bednarzu, który na tą chwilę ściągnął dość ciekawych piłkarzy jak na to, że za frytki (imo). Jeśli jeszcze by się udało dogadać Paraibę na flankę to byłbym pod wrażeniem. A jakby do tego dołożyć Kupisza to bym odtańczył taniec zwycięstwa )
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.07.2012 o godz. 18:03.
Odpowiedz cytując