Grantar , piszesz aby pisać, skauting to inwestycja długofalowa , sam już nie wiesz co piszesz, Valckx go zbudował, a Twój Idol J.B. zaś go mocno ograniczył takie fakty. Swoją drogą jak pracował już wcześniej łysy Legionista u nas to jakoś, skautingu nie budował,
PS. Moja sugestia zamiast pisać kolejne posty, lepiej zostań przy
Grantar napisał(a):

|
(bla, bla).........(bla, bla) ........( bla,bla)
|
Skoro zamieszczasz teksty o niczym to tak będzie dużo prościej.
mr_kwolf napisał(a):

mr_kwolf napisał(a):

|
To mi wystarczy. Przynamniej już wiem, ze brakuje ci argumentów i zaczynasz bezpodstawnie oskarżać żeby wyjść z tego z twarzą.
|
Pisz sobie co chcesz, z mitomanami nie dyskutuję, Twoje argumenty to ciągłe urojenia, sorry, ale z twarzą, to Ty z tego forum nie wychodzisz.

Nikt sie nie martwi o Hutnika, tylko jest problem jak w kolejnych latach wyciągać od nich kolejnych piłkarzy.
Nikt tez nie sugeruje kwoty 100 tyś, ale 8 w bezczelny sposób uzyskane , to palenie mostów na przyszłość.
Te i inne sprawy można załatwiać zwyczajnie inaczej. Z Hutnikiem należało negocjować, do upadłego, a jakby sie upierał to w ostateczności przelać na jego konto nie 8 , a proponowane przez nas jak słyszałem 20 tyś , można było też dorzucić inne rozwiązania. Podobnie jest z krytyką piłkarzy z własnego klubu na konferencjach prasowych, podobnie było z "zamykaniem" sezonu w trakcie jego trwania i pełna demobilizacja naszej drużyny. J.B. porusza się w tej całej materii jak słoń w składzie porcelany, a Wisła na tym nie zyskuje tylko traci, choćby traci potencjalnych kontrahentów, w poszukiwaniu piłkarskich talentów. A wystarczyło tak niewiele, choćby przelać na konto Hutnika tyle co sama Wisła oferowała, ale gdzie tam, lepiej zrobić sobie dziką satysfakcje .
Do postu poniżej
serek.c2, okay , on może nawet nie jest wart tych 30-40 tyś., okay, tyle że Wisła zapłaciła za niego 8, a nie nawet te przez siebie oferowane 20 ..czasem wystarczy niewiele, aby zyskać sobie stałego kontrahenta, lub trwale do siebie takiego zniechęcić.
PS. Co do jednego zgoda , pierwotne żądania Hutnika były powiedzmy fantazyjne

.