Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2012, 16:18
peele napisał(a):Wyświetl post
Sprzedaży on-line NIE mają: WISŁA i Piast.

Tylko uzupełnię, bo gdzieś słyszałem, że Piastunki mają sprzedaż on line, poszukałem i proszę - http://www.biletypiast-gliwice.eu/Su...inContent.aspx

Czyli na dzień dzisiejszy jesteśmy jedynym klubem bez sprzedaży on line biletów.
Chociaż nie to chyba tylko system rezerwacji biletów do odbioru w kasie, a już się zgubiłem.

luke1906 napisał(a):Wyświetl post
A w poniedziałek WŚ nieczynny z racji... Tour de Pologne.
No tak, mnóstwo ludzi w pobliżu, to najlepiej zamknąć sklep. Ku.rwa co za matoły.
Aj tam, Wiślacki Świat i tak jest mniej istotny odkąd powstała Strefa Kibica, bo tam większość rzeczy można zakupić.

Aż z ciekawości wysłałem dziś maila do Wisły: z zapytaniem kiedy będzie coś wiadomo na temat cennika, sprzedaży biletów i karnetów, oraz ewentualnych promocji.

Odpowiedź dostałem dość szybko:

Cytat:

witam,
nie wiadomo kiedy pojawi się informacja, nie znane są jeszcze terminy sprzedaży ani cennik.
Czyli nikt nic nie wie
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.07.2012 o godz. 16:20.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując