Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2012, 12:29
riv napisał(a):Wyświetl post
Jakie skąpstwo? Żądanie 100 tys zł za zawodnika 4 LIGOWEGO w okresie gdy ekstraklasa poważnie się odchudza to głupota i pazerność. ŻADEN klub nie poszedł by na takie ryzyko, bo co o Burasie wiemy? Że MOŻE mieć potencjał. I tyle. Poza tym jest jedną wielką niewiadomą.
Czy Wy dostrzegacie absolutną transparentność działań ze strony Bednarza? Działanie na zasadzie - ha ha ha! Nie chcecie 20 tysi? To zrobię was w ch$@a, bo w gruncie rzeczy niewiele mnie obchodzicie. Dla mnie to jest działanie na niekorzyść klubu, nie tylko wyrabia niechęć ze strony działaczy Hutnika, ale puszcza też do innych klubów szkolących młodzież jasną i czytelną informację, że Wisła nie jest poważnym kontrahentem do rozmów.

Dlaczego mieliśmy im zapłacić więcej niż te 8 tysięcy? Ano dlatego, że sami nie chcemy szkolić młodzieży, a moglibyśmy w przyszłości zawiązać jakąś ewentualną umowę z Hutnikiem, który dostarczałby nam narybek. Takie działanie powoduje we mnie odruchy wymiotne, bo nie pozwala myśleć o przyszłości. Bednarz właśnie się scharakteryzował po raz kolejny - brak jakichkolwiek zdolności koncyliacyjnych, brak cech prawdziwego dyplomaty oraz brak przymiotów deliberatywnych. Nie podoba mi się ten gość i jeżeli ktoś z decydentów to forum czyta, niech wreszcie przejrzy na oczy i stwierdzi, że Bednarz to jakaś kompletna pomyłka.

Zapłacić za Burasa jak za kilogram ziemniaków... cóż... no jeśli ktoś Bednarza w tym miejscu broni, to chyba najbliższa rodzina.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 13.07.2012 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując