Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2012, 20:50
milosz napisał(a):Wyświetl post
Z wrodzonej grzeczności nie zaprzeczę, jest głupi. .....
czyli NIC nie rozumiesz itd.
Co ty masz wrodzone ?
Sorki ale na kilka dni wyleczyłem się z dyskusji z tobą.

Wyjaśniając jeszcze Łukaszowi moje "narodowe" nastawienie pragnę przypomnieć mój post sprzed paru dni:
Mój skład 1 i (2) na dziś
........................................Pereiko (Miśkiewicz)..................................... . ....
Burliga (Jovanovic)........Chavez (Jaliens) ........Głowacki (Czekaj).......ZAKUP (Żemło)
Boguski (Iliev).........Melikson(Chrapek)........Wilk (Sobolewski)........Kirm (brak ew. Garguła)
.........................Genkov (Kamiński).......Quioto (Sikorski).................................

6/10 piłkarzy 1 składu to obcokrajowcy .... Nie mam więc jakiś uprzedzeń ...
Uważam natomiast że polityka włączania do gry jak największej ilości młodych w dłuższym okresie przyniesie więcej korzyści niż chwilowo strat ...
Nadal uważam że Cupiał powinien kupić obiekty Dalinu i stworzyć tam centrum szkoleniowe.
Chciałbym by skauting był holenderski ale mam wrażenie że nie bardzo nas na to stać. Samo utrzymanie siatki to jedno( Wisła z tego co wiem nie miała nawet kasy dla takiego Clebera). Drugie to możliwości finansowe polskich klubów. Tak naprawdę nasz rynek to Europa wschodnia i południowa.

P.S. Szanowny Panie Moderatorze Markusie ... Jestem wdzięczny za dbanie o poziom dyskusji na forum , proszę mi jednak pokazać w którym poście wykraczam poza tematykę związaną polityką (transferową) sportową Wisły ? (proszę m.in. uwzględnić ankietę otwierającą wątek) Jeden krótki post z 18:59 rzeczywiście nie odnosi się do meritum ale jest próbą zakończenia polemiki z Miłoszem co powinno być akurat przez moderatora popierane. W poście tym pokazuje wpisy które uzasadniają moje "no comments".
Jak sądzę mamy różne poglądy. Apeluje więc o obiektywizm.
Chyba że na forum styl i poglądy kolegi Miłosza są już obowiązujące ...... jego postów nikt nie usunął ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 12.07.2012 o godz. 22:07.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując