Szpen napisał(a):

Ty myślisz? A kim Ty kuerwa jesteś?
Wiślak, poczytaj choć raz jakieś liczby, bo o twoich poglądach na wszelkie sprawy już wiem. Są z dupy wyjęte. I weź się wreszcie zdecyduj, bo białkowanie agentów socjalistów klęczących jest nużące. Jedni źli ,a drudzy dobrzy? Ktoś tu ma paranoje. Choć muszę przyznać, że lubię poczytać jak wysilasz się białkować i wywyższać wszystko co PiSowskie. Byłeś na ostatnim spotkaniu w siedzibie na Łobzowskiej?
|
Czy tylko ja mam wrażenie że Szpenio ma w sobie coś z Małego

Liczby mówisz Szpenio

Przypominam sobie, ostatnio jakieś czytałem. Nawet na tym forum. Jeden z mniej rozgarniętych użytkowników pisał coś o 6% od naszego wkładu w ratowanie strefy Euro. I chyba ten sam użytkownik żonglował ostatnio cyframi deficytu sugerowanego przez PiS który rzekomo miał nas doporowadzić do
"czarnej dupy". Zapomnial tylko nieszcześnik sprawdzić jaki deficyt byli uprzejmi zrobić w rzeczywistości jego faworyci z PO. I biedak wyszedł na durnia. Czy nie mógłbyś mi Szpeniu przypomnieć jaki jest nick tego użytkownika

Jak rozumiem moje poglądy bardzo Cię irytują. Będzie ciężko ale jakoś będę musiał z tym żyć. Z czystej sympatii sugeruje jednak abyś spróbował nieco poskromić swoje frustracje bo niestety ale ich poziom jest odwrotnie proporcjonalny do jakości Twoich argumentów i składni kleconych przez Ciebie zdań. Bez złośliwości, ale łączenie w jednej wypowiedzi stwierdzeń że moje poglądy
"są z dupy wyjęte" i jednocześnie
"lubisz je poczytać" zdaje się wskazywać że hipoteza o braku
"zielonych tabletek" tłumiących
"głosy w Twojej głowie" znajduje swoje potwierdzenie. Jeśli dodamy do tego obsesyjne wręcz zainteresowanie spotkaniami PiS na Łobzowskiej (dlaczego akurat tam?) połączone z chorobliwą nienawiścią do tej partii wyrażaną przez Ciebie na tym forum to zaczynam mieć poważne wątpliwości czy przypadkiem nie zaczynamy mieć do czynienia z repliką przypadku takiego jednego z Łodzi... . Szpeniu koniecznie kup te
zielone tabletki.