Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2012, 07:34
milosz napisał(a):Wyświetl post
........
Tyle razy mówiłem do siebie "z Miłoszem na temat Valckx i Bednarza nie dyskutuj on będzie zawsze pisał to samo bo już tak ma".

Twój stosunek "polityki sportowej" Wisły można streścić w kilku zdaniach:

- Oczekuję .. zmiany , ..wymiany, wywalenia, wykopania, generalnie wy .. Pana łysego, myślę że teraz wszystko jasne
- Polska piłka jeśli ma się rozwijać to tylko poprzez otwieranie się na zachodnie kontakty, zachodnią myśl szkoleniową i zachodnich piłkarzy, dlaczego (!?), a bo są od nas dużo lepsi, dużo, dużo lepsi.
- Działania ekipy holenderskiej to duży krok do przodu czego dowodzi MP i sukces w pucharach
- To co się dzieje teraz to beznadzieja.

Dopisz jeszcze parę zdań i może zmodyfikuj to co napisałem ale PO CO PISZESZ TO SAMO 237 raz ?

Każdego, kto wchodzi na forum i śmie mieć jakieś pozytywne myśli o tym sezonie Wisły, chcesz wciskać twoją koncepcje zła (Bednarz) i dobra (Valckx)

Będę w tym miejscu złośliwy i przypomnę ci ze Valckx zosłał wy...ny z PSV za malwersacje przy kontraktach ( nie udowodnione), potem pomagał bez większego skutku Chinczykom i w dużej mierze zaprzepaścił chyba dwa największe budżety Wisły.
Dzięki jego polityce Cupiał zmniejszył pomoc klubowi w tym roku i Wisła musi zatrudniać Bednarza, Sikorskiego itp. Wszystkie nowe nabytki zarabiają pewnie połowę tego co Jaliens któremu tak dobrze w Wiśle że ani myśli przenosić się np do Holandii ... (fakt: tam mu nikt tyle nie da bo tam jest profesjonalizm).
Jeździsz po "łysym" jak po burym ośle a nie zauważasz budżetu zmniejszonego o bagatelka 10 mln zł..... Otrzeźwij !! za ta kasę to i ja bym zakupił paru asiorów.

A ponadto powiem ci tak całkiem osobiście : dla mnie Wisła za Maskanta to było tak jak z samochodami z Polski niby w Polsce robione ale mało nasze. Wiem jestem "nie z tej epoki" ale zrozum że są i tacy jak ja więc i nawracaj wszystkich na swoją zachodnią koncepcję...
Ponieważ i tak twój komentarz będzie brzmiał że "złosliwie i głupio" to jeszcze chciałbym ci przypomnieć jak holenderska profesjonalna myśl szkoleniowa wypadła na mistrzostwach Europy.

P.S. Złe porównanie z samochodami bo na te robione w Polsce da się popatrzeć z przyjemnością a na grę Wisly w poprzednim sezonie ... niekoniecznie.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 12.07.2012 o godz. 10:06.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując