wislak68 napisał(a):

Co jest potwierdzeniem mojej tezy ze obie opcje sa siebie warte. Mysla tylko jak najszybciej dopasc do koryta i sie napchac.
Zarówno Kownacki i Skrzypek to znajomi prezesa z czasow jego bytnosci w NIK. I to dzieki niemu doszli gdzie doszl. Co do wykształcenia Skrzypka to pamietam slawetna konferencje kiedy to "kandydowal" na prezesa NBP. Podobniez mial MBA ktory zdobyl w 1,5 roku w Stanach ktory ty twierdzisz ze jest lepszy od 5lat na studiach kierunkowych i 20 lat doswiadczenia zawodowego Greenspana

Ok.
Co do Kryze. Jesli naprawde twierdzisz ze sie nawrocil i odpokutowal za swoje czyny, bardzo prosze, masz do tego prawo.Tylko jak bedziesz potem pisal o ukladzie ubecko-oligarchicznym to pomysl: Moze oni tez sie nawrocili? Ja w kazdym razie o osobach ktore aktywnie sluzyly w organach represji obecnie troche przefarbowanego reżimu mam troche inne zdanie.
Kownackiemu zas przyznajesz sukces jakim było przejecie Mozejek. No prosze cie. Przeciez oni tam ida zeby zapewnic finansowe wsparcie swoim mentorom, bliskim i swojej partii a nie od podejmowania strategicznych decyzji.
Co do utyskiwan Drozda - to zeby nie było: polskiej telewizji nie ogladam juz kilka ladnych lat bo mam dosc jedynek, dwójek tvnow czy innych polsatów. Jak ograniczony widok trzeba tez miec kiedy przez krytyke PSu przez aklamacje uznajesz mnie za zwolennika PO. Moge ci tylko powiedziec ze do nich mam nawet wiecej zastrzezen niz do twojego kochanego ugrupowania.