bonawentura napisał(a):

Nie rozumiem, dlaczego komentujesz mój post tak, jakby odnosił się w całości do Ciebie. Do Ciebie była pierwsza linijka
|
Ponieważ wydajesz się osobą z którą można podyskutować, a mamy odmienne opinie
bonawentura napisał(a):

|
Co do Singlara mam inne zdanie i pozostanę przy swoim, że motorycznie ten piłkarz wyglądał słabo. Choć nie będę się upierał - może się mylę. On po prostu nie zaliczył zbyt wielu występów w pierwszym składzie, zatem nie było wobec niego zbyt wielkiego zaufania.
|
Niestety zdrowie mu nie dopisało. Niemniej bardzo dobry zawodnik przyszedł za darmo, dlatego moim zdaniem zdecydowanie nie był niewypałem.
bonawentura napisał(a):

|
Co do kwestii tego, że Bednarz przyszedł uporządkować finanse - tego już zupełnie nie rozumiem - jeśli ma się zajmować finansami, to niech lepiej będzie jakimś dyrektorem ds. finansowych, a nie dyrektorem sportowym do licha. Do Wisły mogą trafiać młode talenty z zagranicy, o ile będziemy mieć jakikolwiek pion sportowy, a nie taką prowizorkę jak obecnie.
|
W pełni się zgadzam. Ja osobiście widziałbym Bednarza jako taki przedsionek zarządu. Czyli dyrektor sportowy odpowiadałby za kwestie sportowe, a Jacek pilnowałby finansów. Na marginesie Bednarz jest wiceprezesem ds. sportowych.