Wyświetl pojedynczy post
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2012, 11:08
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem, dlaczego komentujesz mój post tak, jakby odnosił się w całości do Ciebie. Do Ciebie była pierwsza linijka
Ponieważ wydajesz się osobą z którą można podyskutować, a mamy odmienne opinie

Co do Singlara mam inne zdanie i pozostanę przy swoim, że motorycznie ten piłkarz wyglądał słabo. Choć nie będę się upierał - może się mylę. On po prostu nie zaliczył zbyt wielu występów w pierwszym składzie, zatem nie było wobec niego zbyt wielkiego zaufania.
Niestety zdrowie mu nie dopisało. Niemniej bardzo dobry zawodnik przyszedł za darmo, dlatego moim zdaniem zdecydowanie nie był niewypałem.

Co do kwestii tego, że Bednarz przyszedł uporządkować finanse - tego już zupełnie nie rozumiem - jeśli ma się zajmować finansami, to niech lepiej będzie jakimś dyrektorem ds. finansowych, a nie dyrektorem sportowym do licha. Do Wisły mogą trafiać młode talenty z zagranicy, o ile będziemy mieć jakikolwiek pion sportowy, a nie taką prowizorkę jak obecnie.
W pełni się zgadzam. Ja osobiście widziałbym Bednarza jako taki przedsionek zarządu. Czyli dyrektor sportowy odpowiadałby za kwestie sportowe, a Jacek pilnowałby finansów. Na marginesie Bednarz jest wiceprezesem ds. sportowych.
Odpowiedz cytując