Wyświetl pojedynczy post
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2012, 23:49
Grantar napisał(a):Wyświetl post
i

Dbając (szłusznie !) o poziom wypowiedzi na forum ....przesadziłeś ....w drugą stronę ......
Na mój mózg za mądra ta "redukcja dysonansu ..." ....
Liczę na ogólnodostępność googli.
Ale innymi słowy chodziło mi o tłumaczenie sobie że rzeczywistość nie jest aż tak zła.
A dobrze nie jest, dalej nie wiemy kim Bednarz chce zastąpić Małeckiego, a doświadczenie podpowiada że kimś pokroju Łobodzinskiego, czy Jirsaka. Oooooby Probierz to jakoś skleił, jeśli to w ogóle on się bedzie tym zajmował.

thechris napisał(a):Wyświetl post
Panowie, bez emocji.

Melikson grał świetnie póki mu się opłacało i póki mógł być zauważony. Dlatego wygrał prawie sam dwumecz z Litexem i zupełnie sam derby. A to, że w reszcie meczy odcina kupony to inna sprawa. Grałby normalnie to dostałby ofertę z lepszego klubu. Odwala gwiazdora to spędzi kolejną rundę w przeciętnej Wiśle. A może nawet wypełni cały kontrakt. Chyba źle mu tu nie jest? A to, że ma potencjał na grę na poziomie górnej połówki Premier League, natomiast wykorzystuje ten talent tylko od Święta to już jego wybór, jego charakter i jego ambicje. Nic z tym nie zrobimy.

Ogólnie sezon miał fatalny, tragiczny, koszmarny dlatego nie dziwi mnie, że nikt go nie chce.
...
Ja go chcę i jescze wielu na tym forum. Rozumiem jednak że każdy ma swoje zdanie. Zastanawia mnie jednak bezmierna głupota Bednarza który zamiast chuchać i dmuchać na jedynego piłkarza który może podnieść frekwencję na trybunach to go publicznie gnoi.

Ps. A koszmarni to byli w tym sezonie Kirm i Małecki.
Ostatnio edytowane przez lazy : 08.07.2012 o godz. 23:56.
c.d.n.
Odpowiedz cytując