Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.07.2012, 17:38
Myślę, że potrzebujemy defensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia. Nie podoba mi się gra Wilka, a gdybyśmy grali ustawieniem z Meliksonem i Chrapkiem w środku, to do obsady pozostawałby nam defensywny pomocnik. Owszem, Sobol mógłby nawet grać w pierwszej drużynie, ale jako jego następcę należałoby znaleźć tak samo zadziornego jak on, który mógłby wyciągać piłki spod nóg rywali bez zastanowienia, zawodnika, który miałby "żelazne płuca" i wspomagałby drużynę w najtrudniejszych momentach. Obecnie nie przychodzi mi na myśl nikt z polskiej ligi, ale ewentualnie ktoś z zagranicy. Szkoda, że nie stać nas było na Gennaro Gatusso, może pograłby u nas na przyzwoitym poziomie jeszcze przez 2 lata.

duch1989 napisał(a):Wyświetl post
Kogo obchodzi to jaki skład budujesz sobie w idiotycznej zabawie? Quioto jeszcze z Wisłą nie podpisał, Bednarz powiedział że do pozyskania Kupisza daleko, bo pieniądze z wypożyczenia Małeckiego na to nie wystarczą, Dudu odrzucał dotychczasowe oferty Wisły.

Upał zaszkodził, czy gimbusy w formie?
To chyba Tobie zaszkodził upał - jeśli chcesz na poważnie dyskutować na temat transferów to masz inną zakładkę.
Odpowiedz cytując