Towarzysz Generał napisał(a):

Towarzysz Generał napisał(a):

W imię Bednarza nakazuję siłom Ciemności obdarzyć mnie swoją łysą mocą!
Otwórzcie szeroko bramy Łazienkowskiej i wyjdźcie z żylety, aby przywitać mnie jako swego brata i przyjaciela!
(...)
Obdarzam łaską wyznawców Bednarza i przeklinam zepsutych spod znaku pomarańczowej gwiazdy!
Wyjdźcie i odpowiedzcie na wezwanie!
(...)
Naprawdę masz jakiś problem. .
|
W istocie masz problem.
Ale To Twój problem , więc nie przypisuj go mnie. Ja w swoich postach w tej konkretnej sprawie, ani raz i w żadnym kontekście o Twoim ulubionym pracowniku Wisły nie wspomniałem. Tyle jedynie że Twój ostatni tekst rzuca pewne światło na intencje podważające wartość wkładu Meliksona w MP2011.
Co do Valckx’a, to sprawa jest prosta, Twoja teza, że bez jego transferów zdobylibyśmy wspomniane MP jest niedorzeczna, zaś intencje takiego stawiania sprawy ukazałeś przed chwilą ... Mnie tam fakt, że dzięki Pareice czy Maorowi jest kolejne MP dla Wisły zupełnie nie przeszkadza. Z mojej strony chciałbym aby to był koniec tej sprawy.
PS. A wracając jeszcze do Meliksona, to jeśli będzie chciał wyjechać za granice, to grać powinien dobrze (teoretycznie, lepsza gra , lepsze oferty dla niego), myślę też że jego postawa na boisku nie będzie mniej ambitna niż np. Pana Garguły, o ile ten grać w nowym sezonie w barwach Wisły jeszcze będzie, bo u nas to jak zwykle nic niewiadomo..
______
<Crasch> napisał(a):

|
Ta wypie****** wszystkich najlepszych piłkarzy, a za rok o ile uda się awansować do pucharów, czeka nas druga Levadia
|
No i to jest problem, że zmiany nie są jakościowo na lepsze, tylko wprost odwrotnie. Na ligę może starczy, ale Levadia nowa .. na bank. Jakoś nie chce mi sie czekać kolejne 9 lat na grę wiosną w w europejskich pucharach, stąd nadal liczę na więcej profesjonalizmu w naszym klubie.
_____
A tymczasem, borem, lasem, Romell Quioto, tuż, tuż. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
_____
Kurz napisał(a):

|
"Ile brakuje jeszcze Cupiałowi do tej granicy, którą przekroczył Wojciechowski?".
|
That is the question !