Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2012, 22:58
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Drozd jak tak to Fornalik też nie powinien być trenerem bo w tamtym czasie prowadził GKS Katowice.Tylko ciekawe czemu Dziurowicz czepił sie Probierza a nie Fornalika skoro to jego GKS pod wodzą Fornalika sprzedał mecz w którym Probierz nie zagrał ani minuty i który wygrał GKS Katowice Fornalika jako trenera i Dziurowcza jako prezesa GKSu Katowice.Mało tego Fornalik jest głównym kandydatem na selekcjonera.Więc będzie niezły kabaret niż za Smudy jak Fornalik dostanie stołek po Smudzie .Aczkolwiek może chodzi rzeczywiście o stołek po Smudzie w końcu Fornalik i Probierz są kandydatami na następce Smudy więc Dziurowicz odwdzięcza się Fornalikowi wygryzając jego rywala w wyścigu którego zwycięzca zostanie następcą Smudy
A co Ty myślisz ze o Fornaliku mam lepsze zdanie? Tak jak pisałem, pomijając że pewnie obaj kręcili wyniki, sam fakt że są kandydatami tych debili z PZPN na trenera selekcjonera dowodzi że o trenerce nie mają zielonego pojęcia. Są za to jak barany spolegliwi dokładnie tacy jacy są potrzebni do "selekcjonowania". Czyli powoływania tych których im się powie. Gra, wyniki, jeśli nie będą 0:5, są bez znaczenia. Smuda jak słyszałem jest zadowolony i nic by nie zmienił. Tak Probierz jak Fornalik to ten sam typ marionetki. Dlaczego nie proponują Kasperczaka? Bo on wyników nie ustawia, proste jak drut.

silver03 napisał(a):Wyświetl post
Haha. Są dwa wyjścia, albo jesteś totalnym kretynem albo Tobie płacą za umieszczanie tych postów. Zadaje pytanie ponownie bo Ci chyba umknęło, co takiego przegrał Probierz? (dot. Twojego stwierdzenia, że przegrał wszystko).
Jest jeszcze trzecie wyjście, nie badasz zwyczajnie o co chodzi. Mniejsza co jest tego przyczyną, choć kilka pomysłów mam. Samo pytanie które powtarzasz świadczy że dłuższe tłumaczenie może tylko zagmatwać. Otóż skup się. Gdyby zamiast zatrudniać Probierza Wisła oddała wszystkie mecze walkowerem to nie wiele by to w ostatecznym rozrachunku zmieniło. Czyli g... nam z zatrudnienia Probierza przyszło. Mamy jakieś plusy ostatniego sezonu związane z Probierzem? Nie, bo przegrał wszystko co było do przegrania. Czyli miejsce dające start w pucharach.

thechris napisał(a):Wyświetl post
Mówisz o trenerze, który na wyjeździe, bronił bramkowego remisu z własnego stadionu. No i obronił ten wynik skutecznie nie oddając nawet jednego celnego strzału... Dlatego ja już wyżej cenię Probierza, który odpadł z Kazachami... Ten przynajmniej bronił wygranej z własnego stadionu.

Nie chodził mi o trenera tylko o drużynę, czyli wspólną odpowiedzialność. Moskal zrobił dwa remisy w obu meczach grając w dziesiątkę z drużyną z zachodu Europy gdzie płacą trzy razy lepiej niż w Wiśle, a Ty porównujesz to do przegranej z drużyną z Azji? Pamiętaj co się działo przed rewanżem, ważniejszy był Małecki. Więc nastroju do ataku na wyjeździe raczej nie było, choć kto wie jakie były plany.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.07.2012 o godz. 23:27.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując