michaln napisał(a):

Jesteś pewien tego co piszesz, czy z dupy to wymyślasz? Nie twierdzę, że tak nie jest, bo może jest, ale nie sądzę, żebyś miał dokładne dane na ten temat.
Wszystkim, którzy piszą, że Probierza należy wyrzucić za korupcję, radzę się opamiętać. O ile takie żądania są uzasadnione w przypadku Garguły, bo ten ma zarzuty postawione przez prokuraturę, o tyle w przypadku trenera nie ma o tym mowy. Na razie. I do tego "razie" radzę poczekać.
A wiarygodność Dziurowicza, tzw. skruszonego przestępcy, jest taka sama jak innych jemu podobnych, na przykład w sprawie zabójstwa Papały. Koleś może przy pomocy prokuratury załatwiać własne interesy i tyle.
|
Dziurowicz nie był 'skruszonym przestępcą' - w sensie że nie został złapany i zaczął sypać, w zamian za niższy wyrok.
Dziurowicz się w....ił bo go wyruchali , że się w takich piłkarskich słowach wyrażę
I jego wiarygodność jest duża.(jak na ex bandziora)
Tu należało by zadać właściwie tylko 1 pytanie - Czy Dziurowicz miał jakiś osobisty powód by oczerniać Probierza no i wygląda na to że nie ma - nic ich nie łączyło i prawdopodobnie się wcale nie znali.
Dlatego nie widzę żadnego powodu, dlaczego miał by zeznawać o rzeczach które miejsca nie miały
Stąd Wisła powinna zwolnić Probierza , oczywiście nie dyscyplinarnie bo nie ma mowy o żadnym zarzucie.
I co gorsza ,Probierz nie był zwykłym gościem który wpadł w sidła tego powszechnego procederu , tylko był gościem który to organizował
Obrzydza mnie myśl iż będę musiał oglądać mecze mojego ukochanego klubu z trenerem sprzedawczykiem na ławce i piłkarzem sprzedawczykiem na boisku.
Miało przyjść 'nowe' ale nie wiedziałem że to będzie ta nowość.