Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2012, 17:30
mr_kwolf napisał ( ...).

Plan minimum czyli LE został zrealizowany, tyle że my z niej wyszliśmy i graliśmy wiosną , a frekwencja to Zarząd i Basałaj.

Co do wyniku sportowego to, Ja jednak wolę najlepszy wynik w europejskich pucharach od 9 lat niż kompromitację z Levadią.

Marcelo to nie żadna stara sprawa, tak jak transfery Głowackiego czy Diaza.

PS. Wyśmiewałem i wyśmiewam tezę że mamy bankructwo Wisły po najlepszym wyniku w europejski pucharach od 9 lat, oraz że więcej nas kosztowali nowi piłkarze niż ci których wytransferowaliśmy , plus kasa z pucharów europejskich. W kontekście transferów, notabene w innych klubach, czy to w Legii czy w Amice kasa z transferów nie idzie zwrotnie na wzmocnienia, podobnie jak fundusze zarobione w pucharach.

Z Bednarzem zaś problem jest taki że poza wieloma klapami transferowymi w poprzednim okresie bytności, teraz „błysnął” np. rezerwowym z Polonii W-wa, sorry, ale kilka klubów kogoś jednak sprowadziło u nas zaś jest Kapka i Bednarz i grono wiernych wyznawców.. No Panowie Kapka z Bednarza będą dalej „błyszczeć” ku zadowoleniu swoich wiernych wielbicieli.
_______
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że jak już porównujemy to zwróć uwagę, że za Maaskanta takiego Bukhariego czy Branko podpisano lekką ręką. Teraz mamy wolnego Dudu Paraibe gościa który jest wstanie zrobić spokojnie z 5 asyst w sezonie grając na lewej obronie
Co to za porównanie piłkarzy z łapanki do tych co sprowadza się w trakcie okienka transferowego .. Jasne Valckx nie odpowiada tylko za koklusz i gradobicie ..
westersyl napisał(a):Wyświetl post
... do tego Jopa forsował chyba Skorzą, a Bednarz z tego co wiem chciał (..).
A tam idźmy na całość, Jopa sprowadził Stan
Ostatnio edytowane przez milosz : 06.07.2012 o godz. 17:41.
Odpowiedz cytując