|
Senior Member
|
|
mr_kwolf napisał ( ...).
Marcelo to nie żadna stara sprawa, tak jak transfery Głowackiego czy Diaza.
PS. Wyśmiewałem i wyśmiewam tezę że mamy bankructwo Wisły po najlepszym wyniku w europejski pucharach od 9 lat, oraz że więcej nas kosztowali nowi piłkarze niż ci których wytransferowaliśmy , plus kasa z pucharów europejskich. W kontekście transferów, notabene w innych klubach, czy to w Legii czy w Amice kasa z transferów nie idzie zwrotnie na wzmocnienia, podobnie jak fundusze zarobione w pucharach.
Z Bednarzem zaś problem jest taki że poza wieloma klapami transferowymi w poprzednim okresie bytności, teraz „błysnął” np. rezerwowym z Polonii W-wa, sorry, ale kilka klubów kogoś jednak sprowadziło u nas zaś jest Kapka i Bednarz i grono wiernych wyznawców.. No Panowie Kapka z Bednarza będą dalej „błyszczeć” ku zadowoleniu swoich wiernych wielbicieli.
_______
westersyl napisał(a): 
|
Tylko, że jak już porównujemy to zwróć uwagę, że za Maaskanta takiego Bukhariego czy Branko podpisano lekką ręką. Teraz mamy wolnego Dudu Paraibe gościa który jest wstanie zrobić spokojnie z 5 asyst w sezonie grając na lewej obronie
|
Co to za porównanie piłkarzy z łapanki do tych co sprowadza się w trakcie okienka transferowego .. Jasne Valckx nie odpowiada tylko za koklusz i gradobicie ..
westersyl napisał(a): 
|
... do tego Jopa forsował chyba Skorzą, a Bednarz z tego co wiem chciał (..).
|
A tam idźmy na całość, Jopa sprowadził Stan
Ostatnio edytowane przez milosz : 06.07.2012 o godz. 17:41.
|
|