Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2012, 16:43
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Widze, że nie pogadam z Tobą bo na wszystkie moje rzeczowe argumenty ty masz jedną odpowiedź:
"Bednarz jest be, a Valckx ok".
Dokładnie to pasuje do Ciebie, Tyle że odwrotnie i to z dużym nasileniem. Rzeczowe argumenty u ciebie to tylko " obcy be" czyli Valckx i Maaskant i J.Bednarz zawsze" okay".
Pewnie jak bym powiedział, że Valckxowi tez podsunięto Pareiko czy Meliksona (co jest prawdą) to powiesz, że przecież o to chodzi, żeby mieć znajomości. Że to jest to na czym polega praca dyrektora sportowego
Melikson był obserwowany, a Pareiko polecony i nikt tego nie kwestonuje, tyle że nie w tym rzecz, ale tu znowu masz problem z czytaniem cudzych tekstów. Pisząc o Mielcarskim uczyniłem to w kontekście jego krytyki i wychwalania (jak to zwykle u fan klubu J.B.) Bednarza że za jego czasów przyszedł Marcelo, owszem tak, ale akurat krytyka Mielcarskiego i dawanie jako przeciwwagi .. nazwiska Marcelo to po prostu nonsens.

Planem minimum była LE i 23 (chyba tyle mówił Basałaj) tysięcy na każdym meczu. Powiedz mi ile z tego udało się wykonać i powinieneś wiedzieć czemu możemy mieć dziurę budżetową. I co ma sprzedany Marcelo sprzed dwóch lat czy Brożek za którego kupiliśmy Meliksona i Genkova to ja nie wiem.
Planem minimum była LE i plan zrealizowano, więc w czym problem !?

A z frekwencją to przeszacowania dokonał Basałaj i Rada Nadzorcza. Taaa , jasne Stan Valckx i frekwencja, gdyby nie Melikson wiosną a Biton jesienią to dopiero mielibyśmy frekwencje.. w sumie oczywiście Stan ponosi odpowiedzialność za wszystko , no może , .. nie odpowiada tylko za ..koklusz i gradobicie.

Związek zaś jest prosty ..Marcelo i Brożkowie poszli za dużo większą kasę niż koszt sprowadzenia nowych zawodników. Do tego dochodzą fundusze z europejskich pucharów.

PS. Notabene teraz również, wypożyczony Małecki i jakoś na dodatkowe fundusze na transfery się nie zapowiada ..

___
cfa napisał(a):Wyświetl post
W ogóle jak kiedyś powstanie akademia piłkarska w Wisłe to proponuje jej nadac imię Jacka Bednarza.
Ten tekst cytuje po raz drugi, ale warto ..
Ostatnio edytowane przez milosz : 06.07.2012 o godz. 17:10.
Odpowiedz cytując