|
Senior Member
|
|
Tekst nie jest skierowany do mnie, tylko do użytkownika cfa, ale bawi mnie aktywność na tym forum fan-klubu Bednarza, więc kilka do niego uwag.
hunter napisał(a): 
hunter napisał(a): 
|
Niektórzy naprawdę żyją w jakimś matriksie.
|
Rozumiem że masz samego siebie na myśli.
hunter napisał(a): 
|
Jeśli mówił, że będą pieniądze na transfery, to najwyraźniej na tamten moment miał zapewnienie z Myślenic .
|
Wymyśl lepsza bajeczkę. Jak człowiek jest uczciwy to mówi jak jest , a tu Bednarzowi chodzi tylko o ciepłą posadę i o nic więcej. Zwodzi i zwyczajnie kłamie na konferencjach prasowych, a jak już coś mówi konkretnie np. o skautingu, czy o akademii piłkarskiej to aż strach się bać. Broń sobie dalej tego dyletanta, na zdrowie. Co do kasy, to sprawę powinien postawić teraz jasno, a tymczasem mieli być wyróżniający się polscy piłkarze z naszej ligi i ..przyszedł rezerwowy z Polonii W-wa, bez komentarza.
hunter napisał(a): 
|
Dowaliłeś się do transferu Jirsaka i Łobodzińskiego.
|
Nikt tu się nie dowala, zwyczajnie Bednarz to transferowa klapa, tak było i jest nadal.. Łobodziński to była sezonowa gwiazda, Irsak zaś od początku tak jak Łobo nie był wart takich pieniędzy, za 750 tysięcy można było kupić piłkarza dużo lepszego, zamiast Jirska ot jakiegoś Meliksona, co by nam dał radość z kolejnego mistrzostwa.
hunter napisał(a): 
|
(..) Szkoda że na przykład nie wspominasz, że za kadencji Bednarza przyszedł Marcelo oraz w jakim stanie była kadra klubu i finanse, gdy Bednarz odbierał chlew m.in. po Grzesiu Mielcarskim.
|
Problem w tym że Marcelo przyszedł do nas dlatego, że to właśnie Mielcarski skontaktował się z menadżerem Paulisty i ten podsunął mu Marcelo.
hunter napisał(a): 
|
Bednarza nie ma co bronić, bo póki co nie ma go za co krytykować.
|
Problem w tym że jest za co krytykować, bo już w naszym klubie był i zostawił tragiczną opnie. Ciekawe zaś jest to że każda, nawet najmniejsza krytyka łysego legionisty powoduje agresywne posty jego wyznawców ..
hunter napisał(a): 
|
(..) pewnie się tym podniecałeś (..) Póki co dalej się onanizujcie na słuch (..).
|
Wspominałem już, że tekst nie odnosi się do mnie, ale ..jeszcze jedna uwaga, , moja rada ..poszukaj sobie dziewczyny, bo sama piłka, uwierz mi to nie wszystko.
hunter napisał(a): 
|
Krótka pamięć. (..) Co do zamykania kadry przed pierwszym zgrupowaniem, to koledzy powyżej Ci już wytknęli kompromitację.
|
Fakt, krótka pamięć. Kadra za Valckx'a była zamykana niemal w całości, ot z drobnymi wyjątkami, a za Bednarza jest dokładnie odwrotnie, ot kolejna różnica. Wystarczy przypomnieć jak uszczęśliwiał Skorże Bednarz przed Levadią.
hunter napisał(a): 
|
A czyją na litość boską winą jest dzisiejsza sytuacja finansowa Wisły? Nie Basałaja i duetu Holendrów? Uwierz mi, że dostali od Cupiała bardzo dużą (niespotykaną od 97 roku) autonomię w działaniach. I ta autonomia skończyła się dramatem, który ciągnie się za nami do dzisiaj.
|
Czyli Kol. wierzy w te bajki że w związku z grą w kw. do LM i w LE mamy same straty, ale jeszcze lepsza jest bajka o tym że Zarząd Wisły o niczym nie wiedział i zły Stan doprowadził Wisłę do bankructwa, bo przecież wcześniej było u nas finansowe eldorado, zawłaszcza po odpadnięciu z Levadią .. zaś po tzw. wielkiej wyprzedaży (od Marcelo do Brożków) oraz po grze w kw. do LM i LE, finansowa zapaść.. dobre, dobre ..
_______
cfa napisał(a): 
|
W ogóle jak kiedyś powstanie akademia piłkarska w Wisłe to proponuje jej nadac imię Jacka Bednarza.
|

Ostatnio edytowane przez milosz : 06.07.2012 o godz. 15:49.
|
|