Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2012, 21:50
Sloth napisał(a):Wyświetl post
W ogóle śmieszą mnie Palikot i Wyar, którzy zawsze, gdy klub się osłabia, a sprawy wyglądają coraz gorzej, wpadają i usiłują wszystkich dookoła przekonywać, że to nieprawda, że nie będzie gorzej, tylko lepiej. Nie wiem, ile ktoś im za to płaci, ale cieszy mnie chłopaki, że macie taką fuchę, bo nikt za darmo nie powinien z siebie i innych robić idioty. Nawet Bednarz bierze za to kasę.
Może sam JB im płaci?

Zdumiewa mnie ten fatalizm, ale w sumie nie powinien, bo cokolwiek by się nie działo to zawsze będzie dla niektórych źle, tragicznie itd. Odeszło kilku bardzo przeciętnych kopaczy, którzy nie stanowili nigdy o sile Wisły, co więcej taki Nunez ma na koncie spier*olenie nam pucharów, Jirsak (prywatnie fajny gość i człowiek) w Wiśle zagrał 3-4 mecze na wysokim poziomie, Diaz nic nie stracił ze swojej "pokraczności" w porównaniu do pierwszej wizyty, Pajlić najlepiej to się czuł liżać suty kolegów a nie biegając na boisku, z kolei Biton błysnął w kilku meczach i potem zgasł. Takich zawodników, do tego Polaków, to z ligi polskiej mógłbym wymienić z ostatnich lat ze trzydziestu.

Jest kilka nowych twarzy i przede wszystkim dużo młodzieży. I dla ludzi którzy jeszcze parę miesięcy temu domagali się tej młodzieży w składzie, teraz jest ona synonimem dramatu i staczania się Wisły

Dajcie sobie na wstrzymanie i z je"aniem wszystkich wokół i snuciem wizji 1. ligi w kolejnym sezonie. Ciekawe ilu z Was przyzna się potem to ewentualnego błędu...
Odpowiedz cytując