Wyświetl pojedynczy post
Sloth
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2012, 20:00
Cytat:
Zarabia się na kibicach Wisły, a nie piknikach czy "fanatykach", którzy ostatnio sobie przypominają o Wiśle w kontekscie meczów z Legią, Amiką czy derbów.
Co za bzdura… Gdzie budżetowo była Wisła zarabiająca głównie na „fanatykach” w zeszłym sezonie? Każdy klub z biletów zarabia przede wszystkim na „piknikach”, na ludziach, którzy przychodzą na stadion dla jakości piłkarzy i gry.

Cytat:
Zapytaj może Valksa i Maskanta czy ci chłopcy grając w ME mieli chociaż szanse na TRENOWANIE w pierwszej drużynie
Oczywiście, że mieli, ale nie potrafili jej wykorzystać. Bo byli za słabi by zostawiać po sobie dobre wrażenie choćby w cieniutkiej ME. Teraz jest dramat, bo poziom drużyny i kadry Wisły obniżył się na tyle, że będą mogli kopać się po czołach również w pierwszej drużynie i być może w meczach o stawkę, ze szkodą dla Wisły.

W ogóle śmieszą mnie Palikot i Wyar, którzy zawsze, gdy klub się osłabia, a sprawy wyglądają coraz gorzej, wpadają i usiłują wszystkich dookoła przekonywać, że to nieprawda, że nie będzie gorzej, tylko lepiej. Nie wiem, ile ktoś im za to płaci, ale cieszy mnie chłopaki, że macie taką fuchę, bo nikt za darmo nie powinien z siebie i innych robić idioty. Nawet Bednarz bierze za to kasę.
Odpowiedz cytując