kkbm napisał(a):

|
Mogę dowiedzieć się, co w tym śmiesznego? Niestety nie ogarniam tego poczucia humoru. Proszę o wyjaśnienie, to może pośmiejemy się razem.
|
Śmieszna jest Twoja postawa na forum, bądź co bądź kibicowskim. Nie jesteś biznesmenem grając w Monopoly, bracia Mroczkowie nie są aktorami, a posłanka Grodzka nie jest kobietą więc Ty nie nazywaj się kibicem tylko miłośnikiem piłki (a i to z dość dużym marginesem błędu bo dla mnie jesteś zwykłym konsumentem). Mam nadzieję, że przykłady z Twojego telewizyjnego świata do Ciebie trafią.
Wchodzisz tu i ex cathedra pouczasz wszystkich jaki powinni mieć światopogląd i jakim hołdować wartością.
A ja nie chcę mieć takich kolegów, przyjaciół i znajomych jak Ty, nie chcę słuchać Twoich rad i wychowywać swoich dzieci w oparciu o konsumpcjonizm bez wartości. I doskonale wiesz, że nikt nie próbuje tu mówić o krojeniu barw - tylko i ich poszanowaniu, wierności i zasadach. Bo gdy Ty zmieniasz program swoim pilotem to dla nas ten mecz nadal trwa. Przez 7 dni w tygodniu.