palikot napisał(a):

bonawentura - Ale ty się ciągle mnemasz na zasadzie alfy i omegi, że wszystko wiesz lepiej lepiej od samych zainteresowanych. A skąd ty możesz wiedzieć, że o to chodzi?
P.S Bardzo dobrze, że PR leży, bo PR jest dla debili. PR to zakłamywanie rzeczywistości w celach zarobkowych. A my chcemy mieć kibiców na stałe, którzy są kumaci i będą na mecze przychodzić raz na 2 tyg. nie dlatego, że jest Wisła im jest cos wstanie zaoferowac, tylko, dlatego, że sie z nią utożsamiają i kochają te Wiślackie wartości.
|
Nie rozumiem tej całej sytuacji. Piszę, jak mógł zachować się Bednarz. Nie że ch*ja wiem, tylko uznaję, że Bednarz jak zwykle nic nie zrobił w tej sprawie. A mam podstawy by tak myśleć, bo przecież ktoś odpowiedzialny kontaktuje się z rodzicami niepełnoletnich piłkarzy w sprawie ich wyjazdu na zgrupowanie. 2 dni temu na liście osób na zgrupowanie jego nazwisko widniało wśród innych zawodników. Po drugie był sprawdzany już w maju w meczu z Unią. Nie rozumiem braku jakiegokolwiek kontaktu z Cleberem w tej sprawie. Na moje oko tak to wygląda.
Po drugie, jeżeli uważasz, że lepsza jest obecna forma wypowiedzi Bednarza do kibiców, to naprawdę - nie mamy o czym rozmawiać.