borys napisał(a):

@palikot:
1. Baza jak mam nadzieje, wiesz nie sluzy tylko do szkolenia mlodziezy. "Czolowy" polski klub ma 1 boisko treningowe, ktorego jakosc delikatnie mowiac nie zachwyca.
Wolskiego tez za 70K?. Ja nie mowie o szkoleniu od podstaw tylko o znajdywaniu, podpisywaniu i szlifowaniu. A tak nie ma gdzie nie ma kto.
2. Co do zarzucanego klamstwa - odsylam do archiwalnych nagran z C+.
3. Nie chodzi o piekne piekne mowienie tylko o stwierdzenie typu: Wysylamy komunikat ze bardziej niz kolejny napastnik czy odbiorca interesuje nas kibic. Tylko ten kibic spojszy jaki tam tenobronca czy napastnik gra zanim kupi bilet. (To na piknikach sie zarabia).
Takich kwiatkow jest wiecej.
4. 300K = wg. cen wymienianych w mediach Traore + Gajos.
Gdyby nie pier... farmazonow to bym sie nie czepial. Ale przepraszam gdzie jest sprowadzanie graczy, perspektywicznych, na dluzsze kontrakty, mlodych polskich talentow. Czepisz sie, ze jest Buras. Tak szt. 1.
|
1. To już inna sprawa. W każdym razie ośrodek szkoleniowy dla młodzieży, za którym stoi pół Polski, na który trzeba wydać 3/4 rocznego budżetu, Wiśle się po prostu nie opłaca. Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest tzw. model pośredni. Szkolić od podstaw powinny Hutniki i inne czwartoligowe drużyny a my tych piłkarzy w odpowiednim wieku wykupywać za 50-70 tys zł, doszkolić oszlifować i sprzedawać za 3 mln euro do Borussii. Tak to powinno działać
2. Ja też odsyłam. To są twoje nadinterpretacje, oglądałem uważnie to co mówił Bednarz w Lidze +
3. Nie! Zarabia się na kibicach Wisły, a nie piknikach czy "fanatykach", którzy ostatnio sobie przypominają o Wiśle w kontekscie meczów z Legią, Amiką czy derbów. Nie każdy piknik czy fanatico jest dobrym kibicem, a jeśli takiego trzeba zachecać jakimś nietuzinkowym piłkarzem, to ciekawe co mają powiedzieć kluby, gdzie się nie przelewa, choćby w Lechii a wiadomo, że takich klubów w Polsce i w Europie jest 95% bo nie każdy klub może zdobywać mistrzostwo co roku. I co teraz jak zachęcać potencjalnych pikników na mecz?
My zachęcimy zdobędziemy mistrza, a Legia, Lech, Lechia, Śląsk, Widzew, Korona etc. to co?
Obrażą się, bo nie grają o LM?
To nie jest kibicowanie i takich ludzi na dłuższą metę nie ma sensu angażować w takie zabawy, tylko trzeba werbować młodych, tak jak to robi SKWK i wspierać takie akcje, przekazywać im wartości, a nie udawać, że kupimy piłkarza, to nagle nam tłumy zaczną walić. Jasne Przyjdą na jeden, dwa, trzy mecze i im się znudzi, bo to taki typ kibica, że nie może być monotonnie. Ale co dalej?
4. W mediach,w mediach w mediach. .......one autorytety dzisiaj to media. Ja .......e! Media KŁAMIĄ!!! Kiedy się tego nauczycie w końcu?
5. A tamjedna sztuka

:Miśkiewicz, Chrapek, Uryga, Czekaj, Buras, Kocoń, Lepiarz, Piwowarczyk, Żemło, Kamiński, Szewczyk, i do wczoraj 15 letni Cleber

- ci goście trenują z 1 kadrą Wisły
bonawentura - Ale ty się ciągle mnemasz na zasadzie alfy i omegi, że wszystko wiesz lepiej lepiej od samych zainteresowanych. A skąd ty możesz wiedzieć, że o to chodzi? Może się pozarli o coś innego? Że na weszło napisali? Chłopie to, że napisali nieznaczy, że tak musiało być. Jak chuja wiesz, i nie siedzisz w temacie, to nie gadaj pierdół. Nie masz kompletnie pojęcia o tych sprawach, a chcesz tu odgrywać rolę eksperta i tajnego informatora z zacisza gabinetów Bednarza i Cupiała. Odłóż media i PR i zacznij myśleć i będziesz 40% bliżej prawdy. Kiedyś otworzysz własny biznes to zrozumiesz o co chodzi.
P.S Bardzo dobrze, że PR leży, bo PR jest dla debili. PR to zakłamywanie rzeczywistości w celach zarobkowych. A my chcemy mieć kibiców na stałe, którzy są kumaci i będą na mecze przychodzić raz na 2 tyg. nie dlatego, że jest Wisła im jest cos wstanie zaoferowac, tylko, dlatego, że sie z nią utożsamiają i kochają te Wiślackie wartości.