palikot napisał(a):

Pokaż nam w takim razie, stosując dowody empiryczne oczywiście(kodeksy prawne, regulaminy etc.) a nie twoje widzi mi się, z jakich podstaw prawnych może Bednarz w tej chwili skorzystać?
Liczymy, że Bednarz czyta to forum, i zaciągnie trochę twojej rady, nauczy się czegoś od ciebie, skoro wiesz lepiej od niego.
czekamy...
|
Proste - zatrudnić Pana Clebera. Jakby miał do niego choć trochę szacunku to może by to zrobił. Jako chociażby skauta. Już pisałem o tym wcześniej. Wtedy Bednarz - jako reprezentant pracodawcy - wystąpiłby do wojewody małopolskiego o zezwolenie na pobyt w Polsce i sprawa załatwiona. Nie wierzę, że Cleber miałby aż tak wysokie wymagania finansowe. Poza tym - to kwestia dobrych manier i próby wypracowania jakiejś płaszczyzny porozumienia, bo rzekomo Cleber był bardzo związany z Wisłą, i tak informowani byliśmy my - kibice.
Źródło to ustawa o promocji zatrudnienia(...). Artykułów nie pamiętam i na Twoje widzimisię szukał nie będę.
Cleber ma z pewnością lepsze kontakty niż szef skautów Zdzich, który lada moment będzie wyciągał zza pazuchy kolejne serbskie niewypały, piłkarskie trupy, bo ma z kimś tam wątpliwe kontakty. Ten klub przez Kapkę nigdy się nie zmieni i to on winien być stąd jak najszybciej zwolniony. Niech leci do Serbii do swoich kolegów.
Generalnie - PR klubu jest w wykonaniu obecnego zarządu tragiczny. Mam wrażenie, że w tym klubie pracują ludzie, którzy nie rozumieją, że przekaz i kontakt z kibicami jest najważniejszy. Ale nikogo to nie obchodzi! Bo i po co? Po co pisać i dawać głupio do zrozumienia jeszcze miesiąc wcześniej, że Cleber będzie z pierwszą drużyną trenował, jak i tak na końcu okaże się, że to niemożliwe? Po co pisać, że to piłkarska perełka, po co marnotrawić czas i zalewać internet takim gównem?