Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2012, 00:20
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Na co komu taki stadion, jeżeli my nie jesteśmy w stanie sprowadzić jednego sensownego zawodnika w przerwie między sezonami. Każdy jest w stanie, Lech - sprowadza Trałkę, Legia - Sulera, Śląsk - Patejuka, a my nie potrafimy się wzmocnić.
No tak, Łukasz Trałka, Patejuk i Suler to gwiazdy światowego formatu, w Poznaniu to już wszyscy rwą się z ziemniaczanych pól tylko po to, żeby oglądać wirtuoza boisk Łukasza Trałkę Narkotyki Ci nie służą, żaden z nich nawet nie stoi obok takiego gościa, który ściągałby tłumy na stadion. Z pewnością Bracia z Wrocławia będą walić drzwiami i oknami na Maślice dla ... Patejuka

Sprowadzamy jakieś melodie przyszłości, co nie da nam efektu MP w przyszłym sezonie. My myślimy, że staniemy się nową Borussią? To są kpiny, bo niestety taka liga nie pozwala na rozwinięcie się młodych talentów. Obecnie w kadrze potrzebni są ligowi cwaniacy, którzy będą potrafili poszanować piłkę, swoją siłą przejąć inicjatywę w prowadzeniu gry. Nasza liga jest siłowa, jak dla mnie piłkarze pokroju Sobola i Wilka w tym sezonie z ligową szarzyzną już sobie nie poradzą. Z całym szacunkiem, Radek jest coraz starszy, a Wilk nie jest wcale taki dobry, jak go malują.
Ogólnie to zaprzeczyłeś sobie jakieś dwa razy. To w końcu mamy stawiać na młodych, czy na ligowych cwaniaków, którymi są przecież Wilk i Sobolewski, ale oni jednak za słabi to stawiamy na młodych czy jednak na innych ligowych cwainaków? Na marginesie to Sikorski był takim cwaniakiem właśnie w tamtym sezonie, nie trafiał do pustej bo wiedział, że później pójdzie za darmo do Wisły, taki z niego ancymon, powinieneś być szczęśliwy, sprowadziliśmy cwaniaka

Przeczytaj sobie swój post sprzed dwóch dni, a później przeczytaj sobie jeszcze ten dzisiejszy:

Myślę, że jeden Buras w pierwszej drużynie wystarczy. Do tego Cleber i może ktoś z młodych piłkarzy, a Wisła odżyje. Ważne jest wprowadzanie młodych zawodników, bo to duża oszczędność, a i możliwość zarobienia dużych pieniędzy, abstrahując już od tego, że gra młodych piłkarzy w Ekstraklasie zbliża ich do gry w reprezentacji.
Cierpisz na rozdwojenia jaźni, czy Ci się ktoś na konto włamuje ? Ustal jakąś wersje obowiązującą bo lekcje z konsekwencji to brałeś chyba u samego Herr Smudy.

Ruchy transferowe jak dla mnie to takie 4- Quioto, Głowa to raczej dobre posunięcia, Miślkiewicz nienajgorszy, transferu Sikorskiego zrozumieć nie mogę, ale w sumie kontrakt tylko na rok i mam nadzieję, że kokosów nie zarabia. Pozytywne przedłużenia umów z Sobolem i Siergiejem, które zapewniają pewna ciągłość. W końcu ruszyło coś z młodymi, powrót Chrapka, transfer Burasa, chłopaka z Prądnika, pokazanie małolatom z drużyn juniorskich, że jednak jest możliwe zaistnienie w pierwszej drużynie już w wieku 16 lat, danie szansy tym właśnie juniorom - to są rzeczy których w Wiśle nie było przez długie lata i uważam te ruchy za naprawdę pozytywne i obiecujące.

Zgadzam się, że Bednarz słodko pierdzi w tych wywiadach, ale jego działania skrajnie złe nie są. Być może się z tego coś urodzi, chociaż złamanego grosza na nasze mistrzostwo bym nie postawił, ale może dobrze, że tym razem zaatakujemy z drugiego szeregu, szczególnie że konkurencja wzmacnia się gwiazdami pokroju Łukasza Trałki
Ostatnio edytowane przez fialo : 03.07.2012 o godz. 00:23.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując