Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2012, 19:57
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Dziwne że zapomniałeś o Bitonie, Genkovie i Meleksie

Czy Ty widzisz tylko skrajności?
Dziwne, bo akurat ja trzymam tutaj równowagę...

Cytat:
Polityka ściągania samych 17 letnich "perspektywicznych" zawodników tylko dlatego że mają PESEL jest równie durna jak kupowanie samych podstarzałych gwiazd tylko dlatego że 300lat temu grzali ławę w lidze misów.
Nie wiedziałeś, że teraz się ścigą młodych nie na pesel, tylko przez pryzmat umiejętności?
Wiele razy pisałem, że idea łączenia doswiadczenia(Sobol+Iliev+Głowacki+Pareiko itd) z młodymi perspektywicznymi notabene nie za Pesel, jest ideą która jest najbardziej zdrowa.

Cytat:
Super że mamy młodych Polaków ale chętnie zobaczył bym przy R22 więcej niż jednego zawodnika gwarantującego jakąkolwiek jakość (notabene wiecznie kontuzjowanego)
Daj money...

Cytat:
Cały czas nie mamy żadnych bocznych obrońców, skrzydłowych i napastników, a tłumaczenie się, że jakiś 17 latek ładnie gra zakrawa na kiepski żart...
Jeszcze jest czas, miejmy nadzieje, że coś wymyślą. Łysy ch uj wymyśli transfer, nie bójta sie ziomy

Baala napisał(a):Wyświetl post

Na chwile obecną skład zapowiada się taki:
Pareiko
Jovanovic-Głowa-Chavez-Burliga
Melikson-Sobol-Wilk-Kirm
Sikorski-Genkov
1. Po pierwsze mielismy grac trzema napastnikami:
Pareiko
Jovanović-Glowacki- Chavez(Czekaj)- Burliga
Sobol-Wilk
Melikson
Iliev Genkov Quioto

2. Po drugie Nie wiem, dlaczego według ciebie Kirm ma wygryźć Ilieva? Iliev nawet grając 60 minut sporo wiecej od niego wniesie
Ostatnio edytowane przez palikot : 02.07.2012 o godz. 20:11.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując