Ajax napisał(a):

Dziwne że zapomniałeś o Bitonie, Genkovie i Meleksie
Czy Ty widzisz tylko skrajności?
|
Dziwne, bo akurat ja trzymam tutaj równowagę...
Cytat:
|
Polityka ściągania samych 17 letnich "perspektywicznych" zawodników tylko dlatego że mają PESEL jest równie durna jak kupowanie samych podstarzałych gwiazd tylko dlatego że 300lat temu grzali ławę w lidze misów.
|
Nie wiedziałeś, że teraz się ścigą młodych nie na pesel, tylko przez pryzmat umiejętności?

Wiele razy pisałem, że idea łączenia doswiadczenia(Sobol+Iliev+Głowacki+Pareiko itd) z młodymi perspektywicznymi notabene nie za Pesel, jest ideą która jest najbardziej zdrowa.
Cytat:
|
Super że mamy młodych Polaków ale chętnie zobaczył bym przy R22 więcej niż jednego zawodnika gwarantującego jakąkolwiek jakość (notabene wiecznie kontuzjowanego)
|
Daj money...
Cytat:
|
Cały czas nie mamy żadnych bocznych obrońców, skrzydłowych i napastników, a tłumaczenie się, że jakiś 17 latek ładnie gra zakrawa na kiepski żart...
|
Jeszcze jest czas, miejmy nadzieje, że coś wymyślą. Łysy ch uj wymyśli transfer, nie bójta sie ziomy
Baala napisał(a):

Na chwile obecną skład zapowiada się taki:
Pareiko
Jovanovic-Głowa-Chavez-Burliga
Melikson-Sobol-Wilk-Kirm
Sikorski-Genkov
|
1. Po pierwsze mielismy grac trzema napastnikami:
Pareiko
Jovanović-Glowacki- Chavez(Czekaj)- Burliga
Sobol-Wilk
Melikson
Iliev Genkov Quioto
2. Po drugie Nie wiem, dlaczego według ciebie Kirm ma wygryźć Ilieva? Iliev nawet grając 60 minut sporo wiecej od niego wniesie