To moze ja za kolege.
snyrting napisał(a):

@najm
Wisła będzie "opierać swoją grę" na 33 letnim środkowym obrońcy, dobre zrozumiałem? Zechciej proszę rozwinąć ten wątek, wydaje się bardzo ciekawy.
|
Tak bardzo dobrze, nawet powiem doskonale. ten 33 letni obrońca to Arkadiusz Głowacki.
Cytat:
|
Miarą upadku polityki transferowej w tym roku jest to, że do rangi czołowych informacji urastają newsy o ściągnięciu napastnika, który w całym sezonie nie strzelił ani jednej bramki i pomocnika, który ostatnio grał w IV lidze.
|
Bo żyjemy w czasach, gdzie polityka jest najwazniejsza dla społeczeństwa. Nie liczy się dobro ogólne, liczy się to, ze jedni chca młodych inny starych, jedni chcą młodych ambitnych inni chca starych doswiadczonych, dla jednych dać pstryczka w nos Legii, bo podkupimy im piłkarza. Szkoda, że najwazniejsze dla was jest wizerunek polityki transferowej, a nie to, że ktoś próbuje z pustego wam nalać... tak, żebyście mogli swoje kompleksy leczyć przed Legią, Leszkiem na forach i przed kolegami w pracy.
Cytat:
Nie zrozumcie mnie źle, nie mam nic przeciwko ściąganiu młodych i zdolnych. Wręcz przeciwnie uważam, że jest to krok w dobrym kierunku. Faktem jednak jest, że tak słabego okienka, biorąc pod uwagę oświadczenia Bednarza, nie było nigdy w historii Wisły ery Cupiała.
Szczęściem w nieszczęściu jest to, że inne polskie klubu mają podobną, jeśli nie gorszą, sytuację.
|
No tak, nie wydaliśmy milionów ełro na Jaliensów, Lameyów Paljiciów i innych leni. Strasznie żenujące okienko. Nie ma plusa do lansu w mediach i przed kolegami z pracy. Czas postawić kres tej polityce transferowej!!
enzo napisał(a):

ale na jaką cholerę ty wylewasz swoje żale tutaj? Nie podoba ci się?, nie lubisz go?... trudno! Mi się nie podoba, że dziś żar płynie z nieba i cały spocony siedzę. Tak jak w twoim przypadku, szkoda, że to tylko zwykłe .......enie i gówno to kogo obchodzi.
Bronex napisał(a):

|
Przeczytałem wywiad z Kudłatym. Szczęka mi opadła. Oni już chyba naprawdę zwijają ten interes ,a Jacek Bednarz będzie wykręcał ostatnie żarówki i gasił światło. Jakiś czas temu pocieszałem się ,że skład mamy na miejsce 8-12. Teraz nie wiem czy my czasem z hukiem z tej ligi w 2013 roku nie zlecimy. Ja nie mogę!!! Jacek Bednarz czyli jak z karmika dla ptaków zrobić wahadłowiec Columbia. Potencjał drużyny + trener = MP 2013? Przecież ta drużyna jedyne co może teraz robić to chronicznie przegrywać i incydentalnie remisować. Nie mamy napastników. Skrzydła? Lewa obrona - nie ma. Bramkarz - Pareiko, nie daj Boże kontuzji zostaniemy bez bramkarza.
|
No mi też opadła... szczególnie jak sie czyta takich jak ty
Z tego co mi wiadomo, to przeszło 10 lat co roku Wisła sie kończy, Cupiał co miesiąc zabiera dług i co 2 tygodnie zawija manele a kazdy nowy prezzes wykręca żarówki