Wyświetl pojedynczy post
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.07.2012, 12:16
Bronex napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem wywiad z Kudłatym. Szczęka mi opadła. Oni już chyba naprawdę zwijają ten interes ,a Jacek Bednarz będzie wykręcał ostatnie żarówki i gasił światło. Jakiś czas temu pocieszałem się ,że skład mamy na miejsce 8-12. Teraz nie wiem czy my czasem z hukiem z tej ligi w 2013 roku nie zlecimy. Ja nie mogę!!! Jacek Bednarz czyli jak z karmika dla ptaków zrobić wahadłowiec Columbia. Potencjał drużyny + trener = MP 2013? Przecież ta drużyna jedyne co może teraz robić to chronicznie przegrywać i incydentalnie remisować. Nie mamy napastników. Skrzydła? Lewa obrona - nie ma. Bramkarz - Pareiko, nie daj Boże kontuzji zostaniemy bez bramkarza.
Ja myślę że ta drużyna ma jednak potencjał. Odeszli Ci do których mieliśmy największe pretensje i nikogo mi nie szkoda oprócz Diaza. Nie mamy napastników ? Genkov, Quioto, Sikorski, Szewczyk i wiecznie kontuzjowany Boguski. Bramka ? Mamy oprócz Pareiko jeszcze Jovanica, Miśkiewicza i młodego Koconia.
Jeszcze Dudu na lewą obroną i kogoś za Małego najlepiej Kupisza i w cale źle to nie będzie wyglądało. Może o mistrzostwo będzie ciężko ale europejskie puchary na pewno są w naszym zasięgu.

Odpowiedz cytując