Szpen napisał(a):

zagłosowałem.
Kaczyński: Dobrze, że Euro było, ale skończyło się kompletną klęską
wobec powyższego,oraz jaki wydźwięk w prasie zagranicznej jest o Polsce, może sobie Kaczyński w dupę wsadzić autostrady. Z tym i z in-vitro Jarek strzela sobie w stopę, zamiast wzmacniać pozycję, kolejny raz traci.
A teraz dawajta, jechane ...
|
Tzn co zorganizowane?Strefy kibica?Co konkretnie?Przejazd autostradami?Oznaczenie na lotniskach. dworcach?
Nie zapominaj, że sam mecz - czyli oznaczenia n, system identyfikacjii, i wszystko co jest na stadionie, organizuje UEFA, Polacy robili jedynie strefy kibica, które i tak były komercyjne i robione z ogrmnym wsparciem przez carlsberga
To, że Polacy są generalnie gościnnym narodem wiadomo nie od dziś i to jest największym sukcesem.
Trudno by zagraniczni narzekali.Mieli generalnie tanie państwo z dobrym tanim żarciem, piwem, pięknymi kobietam (czasami i łątwymi)i, fajnymi stadionami ... i na czas euro, z wyjątkowo tolerancyjną policją.
Czego chcieć więcej?
Ja się cieszę, że sami przekonali się, że nie jeździmy dalej wozami drabiniastymi, ale generalnie mam w chuju co o nas sądzą.To my w Polsce mieszkamy a przeciętnemy Polakowi żyje się bardzo źle.wg najnowszego badania 70% dzieci nie wyjedzie na wakacje, mamy 3 od końca służbę zdrowia w Europie, 10 kraj od końca na świecie jeśli chodzi o dzietność, sypiące się i bardzo drogie niedokończone autostradyi, skorumpowany rząd, krwiożerczego Fiskusa , 14% bezrobocie (i rośnie) i umowy śmieciowe, system emerytalny zakrawający o kpinę, rosnący w szaleńczym tempie dług publiczny, płacimy prawie najwięcej za gaz w europie a żywność jest droga jak nigdy dotąd.
I my mamy cieszyć się szefie razem z zagranicznymi kibicami?
Szpenio powiedz napisz mi bo autentycznie nie wiem.Ile % wybudowano autostrad do zakłądanego planu? (do daty meczu PL-Gre)