Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2012, 23:33
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Sam jestem ciekaw, ile czasu zajęłoby Patrykowi nauczenie się po turecku swego sztandarowego zapytania?
A co do wyprzedaży - porównując Europę, która do Polski zjechała na Euro, i naszą siermiężną ligę, naprawdę niełatwo być optymistą. Kluby raczej oszczędzają, i po definitywnym "pas" Wojciechowskiego nie bardzo widać, kto chciałby szastać $$$ i dokonywać głośnych transferów, jak to np. z Wisłą za wczesnego Cupiała bywało.

Nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja z "długiem" klubu względem właściciela, ale chyba nie jest za różowo, skoro ściągani są tacy piłkarze jak Sikorski. Fakt, do jego umiejętności podchodzę ze sceptycyzmem (już wolałbym, aby Boguski zdrowy i w formie hasał po murawie). Pozostaje chyba tylko życzyć Genkovowi dużo zdrowia i utrzymania formy - bo inaczej z bilansem bramkowym Wisełki może być nieciekawie w nowym sezonie.
Nie ma czegoś takiego jak dług względem właściciela.

A jak myślicie, czemu wyleciał Valks o czym piszczało już w lutym, czemu wyleciał Basałaj, czemu zwolniono wcześniej Masskanta?

Basałaj -> zadłużył wizję w ten sposób, że skutki tego mamy dzisiaj jakie mamy. Jego podejście było destuktywne, bo nie założył wariantu niepowodzenia celu, tylko poszedł va banque, jak pokerzysta i dziś Wisła musi płacić wierzycielom, ale kasa pusta. No i z czego? Co teraz Łysy jest tego winny? .......icie głupoty jak potłuczeni z miłoszem na czele, czytać się tego nie da. Pieniądze nie rosną na drzewie jak sie niektóym marzycielom wydaje. Trzeba racjonalnie wydawać kasę, tylko nie ma kto tego robić tutaj, a Bogusław może jest jaki jest, ale nie można od niego wymagać, żeby zajmował się zarządzaniem klubu bo on ma ważniejsze biznesy na głowie takie małe pierdółki jak zarządzanie międzynarodową firmą (z fabrykami o ile dobrze się orientuje w Stanach i na Ukrainie) zatrudniającą ileś tam tysięcy ludzi!! Po to zatrudnia prezesów i innych decydentów, żeby to chulało. Kasy wielkiej może im nie daje, żeby sprostać wielkim ambicjom, ale z tym się trzeba pogodzić, albo szukajcie szejka w Abu Dhabi...

Daliście się nabrać na bajki Basałaja o wielkiej Wiśle, jego PRowym zagrywkom itd. to teraz płaczcie, że pieniędzy nie ma. Oczywiście wina łysego ch uja ale co tam, ja mam 16 lat i wszystko wim

Watts napisał(a):Wyświetl post
Z perspektywy czasu mam coraz większe trudności z dostrzeżeniem różnicy.
skoro tak, to znaczy, że
1. albo masz zerowe pojęcie o temacie
2. albo masz coś źle z czajnikiem
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.06.2012 o godz. 23:37.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując