Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2012, 12:33
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jak by Ci to wytłumaczyć: mamy dwóch skrzydłowych, z których jeden wytrzymuje 60 minut, a drugi to Kirm.
Następce Patryka będzie zaś sprowadzał Jacek Bednarz, ten od Beto, Garguły, Łobodzińskiego, Jirsaka i (ostatni nabytek) Sikorskiego. No i zgrai testowanych murzynów.

To nie ja zmieniłem pozycję (pomijając, że nigdy nie byłem zwolennikiem pozbywania się Małeckiego - coś Ci się chyba jednak pomyliło), to sytuacja w klubie się zmieniła. Czy może to za trudne dla Ciebie do ogarnięcia, że dwóch skrzydłowych to za mało?
Chyba nie trudne do ogarniecia dla Ciebie, że do tego składu przydałoby się dokupić z 10 piłkarzy, ale nie jest to realne? Myslisz, że gdyby klub miał możliwość to wolałby mieć 3 skrzydłowych czy 4? Więc nie wiem po co odpowiadasz mi czymś zupełnie niezwiązanym z wcześniejszą wiadomością. Czymś co jest zupełną oczywistością.
Małecki w Wiśle jest skończony i to jest ruch jaki powinien być wykonany w pierwszym momencie. Popłaczesz sobie jak już łysy ściągnie do klubu jakąś kalekę.
Odpowiedz cytując