wolfy napisał(a):

Jak by Ci to wytłumaczyć: mamy dwóch skrzydłowych, z których jeden wytrzymuje 60 minut, a drugi to Kirm.
Następce Patryka będzie zaś sprowadzał Jacek Bednarz, ten od Beto, Garguły, Łobodzińskiego, Jirsaka i (ostatni nabytek) Sikorskiego. No i zgrai testowanych murzynów.
To nie ja zmieniłem pozycję (pomijając, że nigdy nie byłem zwolennikiem pozbywania się Małeckiego - coś Ci się chyba jednak pomyliło), to sytuacja w klubie się zmieniła. Czy może to za trudne dla Ciebie do ogarnięcia, że dwóch skrzydłowych to za mało?
|
Chyba nie trudne do ogarniecia dla Ciebie, że do tego składu przydałoby się dokupić z 10 piłkarzy, ale nie jest to realne? Myslisz, że gdyby klub miał możliwość to wolałby mieć 3 skrzydłowych czy 4? Więc nie wiem po co odpowiadasz mi czymś zupełnie niezwiązanym z wcześniejszą wiadomością. Czymś co jest zupełną oczywistością.
Małecki w Wiśle jest skończony i to jest ruch jaki powinien być wykonany w pierwszym momencie. Popłaczesz sobie jak już łysy ściągnie do klubu jakąś kalekę.