kacpaw91 napisał(a):

|
Probierz to najlepsza opcja jeżeli chodzi o polskich trenerów. Być może ten Nowak jest od niego lepszy, ale nie jestem w stanie tego stwierdzić bo nie widziałem ani jednego występu jego drużyny. Sądzę, że tu nie chodzi o niechęć do gwiazd, ale jak to dobrze ujął westersyl o niechęć do zawodników, którzy "gwiazdorzą". Jest u nas w kadrze Sobolewski. Niewątpliwie gwiazda drużyny, ale czy ktoś widział go kiedyś "gwiazdorzącego"? Takich zawodników jak on Probierz na pewno chce. Dobrze to ujęli na konferencji, że zawodnik musi chcieć grać w Wiśle, a nie, że Wisła jest trzecią opcją. Z drugiej strony najemników też potrzebujemy, ale takich którzy są 100% profesjonalistami. Dlatego jeżeli Melikson pragnie robić jakieś numery (a takie niepokojące sygnały ostatnio podawały jakieś media) to mam nadzieję, że Bednarz i Probierz będą mieli odwagę i zaproszą Maora i Dahana do gabinetu i pokażą im nagłówki prasowe dotyczące Kalu Uche i jego protestu przed meczem z Anderlechtem. Gwiazdy tak, ale z takim podejściem jak Sobolewski, Głowacki, Pareiko, czy Cleber. Ludzi oddanych Wiśle, którzy mają charakter i pochodzą do każdego meczu z 100% zaangażowaniem. Ludzi, którzy nie są konfliktowi. Jeżeli zaś bierzemy najemników to 100% profesjonalistów.
|
Myślisz, że oni pamiętają kim jest/był Kalu Uche ?
wolfy napisał(a):

Iliev od biedy też.
Wtedy by się dopiero Jacuś mógł wykazać. A jakie prowizje dla menedżerów by były...
|
Nie no imho gdyby ktoś dawał za niego jakiekolwiek pieniądze można by rozważyc sprzedaż. Bo wątpię, żeby jakiś klub chciał piłkarza który siada kondycyjnie po 45 minutach.