Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2012, 06:28
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Probierz to najlepsza opcja jeżeli chodzi o polskich trenerów. Być może ten Nowak jest od niego lepszy, ale nie jestem w stanie tego stwierdzić bo nie widziałem ani jednego występu jego drużyny. Sądzę, że tu nie chodzi o niechęć do gwiazd, ale jak to dobrze ujął westersyl o niechęć do zawodników, którzy "gwiazdorzą". Jest u nas w kadrze Sobolewski. Niewątpliwie gwiazda drużyny, ale czy ktoś widział go kiedyś "gwiazdorzącego"? Takich zawodników jak on Probierz na pewno chce. Dobrze to ujęli na konferencji, że zawodnik musi chcieć grać w Wiśle, a nie, że Wisła jest trzecią opcją. Z drugiej strony najemników też potrzebujemy, ale takich którzy są 100% profesjonalistami. Dlatego jeżeli Melikson pragnie robić jakieś numery (a takie niepokojące sygnały ostatnio podawały jakieś media) to mam nadzieję, że Bednarz i Probierz będą mieli odwagę i zaproszą Maora i Dahana do gabinetu i pokażą im nagłówki prasowe dotyczące Kalu Uche i jego protestu przed meczem z Anderlechtem. Gwiazdy tak, ale z takim podejściem jak Sobolewski, Głowacki, Pareiko, czy Cleber. Ludzi oddanych Wiśle, którzy mają charakter i pochodzą do każdego meczu z 100% zaangażowaniem. Ludzi, którzy nie są konfliktowi. Jeżeli zaś bierzemy najemników to 100% profesjonalistów.
Myślisz, że oni pamiętają kim jest/był Kalu Uche ?

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Iliev od biedy też.
Wtedy by się dopiero Jacuś mógł wykazać. A jakie prowizje dla menedżerów by były...
Nie no imho gdyby ktoś dawał za niego jakiekolwiek pieniądze można by rozważyc sprzedaż. Bo wątpię, żeby jakiś klub chciał piłkarza który siada kondycyjnie po 45 minutach.
Odpowiedz cytując