Cytat:
|
Dla przypomnienia : Probierzowi przeszkadzali w Jagiellonii Frankowski i Grosicki, czyli ludzie coś znaczący.
|
Widziałem nie tak dawno rozmowę z Frankowskim wypowiedział się na temat Probierza pozytywnie, a niby ich złe relacje określił jako rozdmuchaną przez media bzdurę.
Grosicki dopiero zaczął coś znaczyć za Probierza, przypomnijmy że przed przyjściem do Jagielloni znaczył bardzo nie wiele. Niby Groiscki coś miał do Probierza jednak dzisiaj ma też coś do Smudy, jestem daleki od tego aby brać zbyt poważnie słowa medialnie wykreowanego zbawcy kadry, który szybciej biega niż myśli.
Pewien portal kreuje takie historię po to aby mieć z kogo szydzić. Teoria że Probierz nie lubi gwiazd jest dla mnie śmieszna, a jeszcze śmieszniejsze jest to podłączanie pod transfer Małeckiego, Propierz nie lubi po prostu olewania sprawy o czym przekonał się Melikson kiedy dostał w Chorzowie zmianę w przerwie bo prostu na to zasłużył.
Rozumiem że niektórzy darzą Patryka sympatią większość niż innych zawodników jednak to już jest żalosne... nie chciał go Probierz, Moskal też był zły, innym nie zależało na wynikach itp.