Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2012, 17:12
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
O Tusku i PO szkoda gadać, rząd kłamliwy, nieudolny, pijarowski, co więcej dodac?
Natomiast jak słyszę,że co niektórzy wyśmiewają Szpena za krytykę PISu (odnośnie in vitro) to powiem tyle- gówno wiecie o życiu i problemach ludzi, którzy nie moga miec dzieci i z tego powodu cierpią. I tu sie zgadzam ze Szpenem.
Słuchaj, nie jestem w tej dziedzinie fachowcem, nie podejmuję się więc, ani krytyki, ani polemiki z Osobami, które zdecydowały się na taki krok. Nie mam zamiaru także nikogo oceniać w ten czy inny sposób. Natomiast uważam, że Dziecko nie jest zabawką, że nagle jakiejś Pannie w wieku lat 50-ciu wcześniej robiącej karierę zachce się jednak być Matką. Wiele Dzieci cierpi bez Rodziców w Domach Dziecka, może tędy droga. Istnieje też naturalny sposób leczenia bezpłodności naprotechnologia
http://ekai.pl/wydarzenia/x14636/nap...-bez-in-vitro/

Tak jak powiedziałem nie mam zamiaru nikogo tutaj oceniać ani oskarżać natomiast wydaje mi się, że zbyt często w sposób instrumentalny traktuje się posiadanie bądź nie Dzieci i człowiek chce się bawić w Boga, a to naprawdę zbyt daleko idące "zabawy".