Drozd napisał(a):

A co to za zbrodnia chcieć sprawdzić osiągi BMW na autostradzie? Z Twojego tekstu wynika że każde sprawdzanie osiągów kończy się w szpitalu albo na cmentarzu. Deczko chyba przesadzasz.
Chyba że piszesz o autostradach cudaka charakteryzującch się niebywałą wręcz przejezdnością.
|
Koniec świata. Nie wie o co za bardzo chodzi w twoim poście. Tak, każde sprawdzenie osiągów na odcinku niedopuszczony do ruchu źle się kończy. Mało tego "sprawdzenie osiągów" na drodze oddanej do ruchu może się skończyć jeszcze gorzej, mogą ucierpieć postronne osoby.
Równie dobrze, możesz sprawdzić osiągi swojego samochodu jadąc łąką bo tam miała być autostrada.
Gwiaździsty napisał(a):

No tak, to o to chodziło. No to jak, w mediach trąbią, ze autostrady oddane na Euro.Minister Nowak melduje "wykonane" a tu "zamkniete odcinki autostrady" bo nie skończone ? Na Euro autostrady miały byc curva oddane, żeby z zachodu można było dostać się na Ukrainę. A tu nie ma ani jednej autostrady, którą przez Polske można dojechac do kraju współorganizatora ME. I to jest normalne ? Ile lat minęło od ogłoszenia że Polska wspólnie z Ukrainą zorganizują ME. Za to mamy odcineczki kończace się gdzieś w polu.
Jeden z przykładów:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...stoi,id,t.html
|
Czy ja napisałem coś o tym ile nie ukończyli autostrad itp. Po prostu podałeś przykład który nie był prawdą, sprostowałem.