czesiu napisał(a):

Ten Bolek to jest magik sprzedać Małeckiego to majstersztyk, a jeszcze za takie pieniądze...
--------
Sikorski jest ok, wyszkolony na wysokim poziomie będzie jeszcze z niego pożytek.
Generalnie wszystkie ruchy transferowe oceniam (jak na nasze warunki) pozytywnie z zastrzeżeniem, że przyjście Głowy nie ma sensu. Tak samo jak nowy ewentualny kontrakt dla Sobola.
|
Powrót ikony współczesnej Wisły
33 letniego stopera (Zewlakow jest 3 lata starszy!), zawodnika który w zeszlym sezonie na wyzszym poziomie rozgegrał 32 mecze w ty 6m w LM jest błędem
A ściagniecie 25 letniego napastnika,który przez 2 sezony w Ekstraklasie strzelil 6 goli a w życiu rozegrał 42 mecze na poziome wyzszym niz 4 liga oraz zasłynał z nietrafiania z metra na pusta bramke jest pozytywem
Kur...a alez ja czasów dożyłem

"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"