Szprotson napisał(a):
|
Powiedz mi teraz kim Ty jesteś ze znasz zamiary trenerów Wisły Kraków? Nie wiem, jesteś tym z EZO TV co wrózy i to sobie z fusów wyciągnałes czy jak?
|
To Ty nie odróżniasz przeszłości od przyszłości? Fakt, to wiele wyjaśnia… Ja cały czas mówię o tym, co trenerzy zrobili i zdecydowali ws. Chrapka, a nie, co dopiero zrobią
Szprotson napisał(a):
|
Na żadnym treningu nie byłeś a mówisz cos o postawie na treningach?
|
A któż Ci to objawił?

W tamtym okresie byłem na wielu treningach Wisły. Na żadnym Chrapek nie pokazał nic nadzwyczajnego. Podobnie jak we wspomnianym przeze mnie meczu Kolejarz-Warta. Ale to akurat nie ma znaczenia, bo nie jest żadną przesadą, tylko faktem, że na tych treningach Chrapek nie pokazał nic, co sprawiłoby, iż trenerzy chcieliby go mieć na dłużej w kadrze pierwszego zespołu Wisły.
Szprotson napisał(a):
|
Brożki też w jego wieku były na wypozyczeniach, no ale to słąbi piłkarze niegodni Wisły Kraków. Tak samo jak Patryk Małecki.
|
A widzisz różnicę między grającym niegdyś w ekstraklasie GKS Katowice, czy Zagłębiem Sosnowiec, a występującym o szczebel niżej Kolejarzem Stróże?
Szprotson napisał(a):
|
Z pamięci doliczę bardzo słabego Artura Jędrzejczyka wypozyczonego do Kielc, napasnik z Zabrza Makumba tez był tam wypozyczony z Łęcznej a wcześniej w Widzewie sie nie złapał.Burliga tak samo, Magiera tak samo słąby bo był na wypozyczeniu w ŁKS z Zabrza i takich przykładów jest multum. Wszyscy słabi :O
|
Poza Jędrzejczkiem – jak najbardziej słabi. Właśnie udowodniłeś, dlaczego wypożyczenia nie muszą z nikogo zrobić dobrego piłkarza, godnego gry w Wiśle.