milosz napisał(a):

|
Brud dostał już kilka szans i się nie sprawdził, więc jemu w Wiśle powinno być już pod górkę, ale Chrapek jest w innej sytuacji i należałoby go sprawdzać, bez uprzedzeń, ale i bez zbędnej , a widocznej na tym forum euforii, ot sprawdzam i wiem .. Na przykład Czekaj powinien jeszcze .. poczekać na grę w pierwszej jedenastce, ale jako zmiennik już grać powinien.
|
Dokładnie, Chrapka i Nalepę bo na to zasłużyli regularną grą na wypożyczeniu i dorobkiem w tym sezonie. Tyle, że Nalepę już wypożyczono. Chociaż akurat Nieciecza w tym momencie to najlepsze miejsce jeżeli chodzi o jego rozwój. Mówię to mając na uwadze osobę Moskala.
Brud z kolei nie popisał się niczym szczególnym (bo jedna ruletka ala Zizou to za mało na grę w Wiśle) dlatego należy go wypożyczyć i zobaczyć czy to mu nie pomoże. Pamiętam Boguskiego z pierwszego meczu z Legią na Łazienkowskiej. Też nie zapowiadał się rewelacyjnie. Jak się nie sprawdzi na wypożyczeniu to rozwiązać kontrakt.
Czekaj powinien dostawać szanse, ale czy jako podstawowy zawodnik tego nie wiem.
Do tego grona zaliczam jeszcze Urygę. Niezły występ z Jagą, a potem jeszcze lepsze wejście z Ruchem w PP. Niech rywalizuje o miejsce z... Wilkiem.
Oglądając same skróty MESA zwrociłem jeszcze uwagę na dwóch zawodników. W tamtym sezonie na Stanka. W tym z kolei na Pułkę. Temu ostatniemu na miejscu Probierza dałbym szansę podczas przygotowań.