bonawentura napisał(a):

Chciałem zwrócić uwagę, że PZPN nawet nie potrafi wydać w sposób normalny biletów, co dopiero mówić o tym, że oni mają tworzyć jakikolwiek system szkolenia. Szczerze - mam to w dupie, czy i ile dostał biletów Błaszczykowski, nie obchodzi mnie też kasa, jaką negocjowali i ile dostali - to ich sprawa. Ale już mnie wkurza to, że przy tak błahej sprawie ludzie z PZPNu nie potrafią rozdzielić biletów i to mnie osobiście irytuje. Chyba może, czyż nie?
Poza tym, to nie PZPN zapewnił tą wygodę, bo zrobiło to Sportfive, firma której PZPN zlecił organizację przygotowań. Sęk w tym, że jest chyba za co PZPN krytykować.
|
Ok, wiadomo, że PZPN jest katastrofalnie zarządzane, ale nie można być cały czas ślepym i popierać piłkarza, który po nich jedzie w tak śmiesznej sprawie... Za kadencji Laty nic się tam pewnie nie zmieni
Co do tego twojego ostatniego akapitu odnośnie Sportfive, to nie jestem w 100% pewny, ale PZPN podpisał z nimi umowę na 10 lat i sprzedał im prawa telewizyjne i marketingowe, więc te sprawy nie mają ze sobą wiele wspólnego... W błędzie jesteś Ty, lub ja bo nie chce mi się czytać dokładnie o tej sprawie.