Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2012, 17:23
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Chciałem zwrócić uwagę, że PZPN nawet nie potrafi wydać w sposób normalny biletów, co dopiero mówić o tym, że oni mają tworzyć jakikolwiek system szkolenia. Szczerze - mam to w dupie, czy i ile dostał biletów Błaszczykowski, nie obchodzi mnie też kasa, jaką negocjowali i ile dostali - to ich sprawa. Ale już mnie wkurza to, że przy tak błahej sprawie ludzie z PZPNu nie potrafią rozdzielić biletów i to mnie osobiście irytuje. Chyba może, czyż nie?

Poza tym, to nie PZPN zapewnił tą wygodę, bo zrobiło to Sportfive, firma której PZPN zlecił organizację przygotowań. Sęk w tym, że jest chyba za co PZPN krytykować.
Dokładnie, Błaszczykowski przede wszystkim wypowiedział się o bałaganie podając przykłady biletów i premii. Zadziwiające jest to jak odwróciła się uwaga od Smudy, Murawskiego, czy całokształtu dokonań prezesa Laty. Jeżeli chodzi o sportową postawę to do Kuby nie można mieć pretensji. Gdyby każdy się dostosował poziomem to byśmy nie mówili o żadnym blamażu. Kuba był głosem reprezentacji. Jakoś nikt nie komentuje wypowiedzi Szczęsnego, który mówi, że Kuba miał prawo to powiedzieć. Mówi tak moim zdaniem dlatego, że ten problem był poruszony wśród zawodników. To naturalne, że kapitan ich reprezentuje. Zresztą jak wy byście byli reprezentantami to byście nie chcieli móc kupić biletów (bez losowania) dla swoich bliskich i przyjaciół? Dlatego, że nie jesteście i nigdy nie mieliście takiej okazji prościej wam jest go krytykować.

Powiedział co powiedział. Mi to zupełnie nie przeszkadza. Bardziej mnie denerwuje ta konferencja prezesa Laty i jego decyzje. Szukanie w Błaszczykowskim problemu polskiej piłki jest złym pomysłem. Powiedział, niektóre media go zjechały, wystarczy. No, ale niektórzy muszą drążyć temat (Weszło).

PS Weszło coś pisało o Murawskim? Czy nie zamierzają?
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 24.06.2012 o godz. 17:25.
Odpowiedz cytując