Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.06.2012, 16:24
cinekw napisał(a):Wyświetl post
o czym Ty w ogóle pieprzysz? przestań go bronić bo się zbłaźnił całkowicie. Reprezentacja odpada z Euro w fatalnym stylu, a w wywiadzie po ostatnim meczu wielki kapitan Kuba wychodzi i nie mówi kto spie**** niepowtarzalną szanse tylko próboje obwinić PZPN, który jest dobrym celem, ale brak mu argumentów bo akurat PZPN zapewnił piłkarzom na tym Euro aż za dużą wygode. Skarży się że to wina PZPN, bo nie mieli biletów dla rodziny. Przecież to jest śmiechu warte.
Chciałem zwrócić uwagę, że PZPN nawet nie potrafi wydać w sposób normalny biletów, co dopiero mówić o tym, że oni mają tworzyć jakikolwiek system szkolenia. Szczerze - mam to w dupie, czy i ile dostał biletów Błaszczykowski, nie obchodzi mnie też kasa, jaką negocjowali i ile dostali - to ich sprawa. Ale już mnie wkurza to, że przy tak błahej sprawie ludzie z PZPNu nie potrafią rozdzielić biletów i to mnie osobiście irytuje. Chyba może, czyż nie?

Poza tym, to nie PZPN zapewnił tą wygodę, bo zrobiło to Sportfive, firma której PZPN zlecił organizację przygotowań. Sęk w tym, że jest chyba za co PZPN krytykować.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 24.06.2012 o godz. 17:00.
Odpowiedz cytując