Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2012, 20:39
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
I czego to niby dowodzi? Że była eksplozja? Zdziwił bym się jak by jej nie było jak samolot uderza o ziemię a w zbiornikach jest paliwo...

PS Adaś, dlaczego? Ja tu lubię wejść i poprawić sobie humor przed rozpoczęciem dnia. Tylko proszę, żeby nikt tego nie traktował jako atak na swoją osobę.
Faktycznie, zaj......ście zabawne i poprawiające humor. W tej największej tragedii w Polsce po 1945 r. przecież już wszystko "wyjaśniono"dzięki komisji Burdenki znaczy się Anodiny i komisji "jak walnęło to urwało" Millera pracującej bez dostępu do dowodów. Kto ma jakiekolwiek wątpliwości może już tylko wzbudzać rechot śmiechu u "yntelignetnych", europejskich "fajnoPOlaków".
A historia lubi się powtarzać....Pomyśleć że w latach 40 i 50-tych powszechnie (zwłaszcza na zachodzie) uważano, że za Katyń są odpowiedzialni Niemcy, a wszyscy twierdzący inaczej byli uważani za oszołomów i kłamców.W 1952 wyszła nawet specjalna książka dla ówczesnych lemingów pt. "Prawda o Katyniu". "Nic nigdy nie dzieje się przypadkowo. Nie można zrozumieć bestialskiej zbrodni popełnionej przez faszystów niemieckich jesienią 1941 roku w Katyniu, jeśli się nie sięgnie do jej źródeł."

http://www.komsomol.pl/index.php?opt...yniu&Itemid=37

Zwierze napisał(a):Wyświetl post
No cóż, nie będę dyskutował o czymś o czym nie mam pojęcia. Pozostawiam dyskusję Wam - specjalistom.
Nie przeszkodziło Ci to jakoś rozpocząć dyskusji z pozycji "specjalisty" od eksplozji paliw lotniczych, lubiącego poprawić sobie humor codzienną porcją rechotania z tutejszych forumowych "laików". A może warto Zwierzu posłuchać kilku specjalistów którzy twierdzą że wyniki "śledztwa" to jedna wielka lipa? Binienda, Nowaczyk, Braun, Berczyński, Szuladziński.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując