Wyświetl pojedynczy post
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2012, 19:01
Tylko widzisz, Błaszczykowski mówi o co mu chodzi, Grosicki leci w kulki - dla tego drugiego masz zrozumienie.
Z resztą wykręcili aferę zdaje się przed rozmową z Grosickim który z resztą nie pamięta jak było /.../
Czy ja mówie, ze mu wierze?
Grosicki
nie wiedzieliśmy, ile otrzymamy biletów, czy znajomi będą mogli wejść
Błaszczykowski
Nie może być tak, że przed każdym meczem musimy się prosić pana prezesa o to, czy nasze rodziny mogą przyjechać na mecz.
Lato
Mieli najpierw dostać po cztery bilety. W sumie dostali po 11 na mecz. Każdy z nich otrzymał 33 bilety. A oni ciągle mówią, że biletów jest mało. Dostałem tyle biletów i takiej klasy, jakie mi przydziela UEFA. W sumie łącznie ze sztabem szkoleniowym reprezentacja dostała 1000 wejściówek - powiedział Lato w wywiadzie dla RMF FM.
Grosicki
zawodnicy chcieli te dodatkowe wejściówki kupić

Jesteś w stanie sobie wyobrazić, że dostają po 4 wejściówki, mówią - chcemy więcej - dostają po 11 koniec końców, a niektorzy chcą dokupić /jak mowi Grosicki/ i robi się afera, która sięga Etiopi>
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując