Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2012, 18:47
jakkfk napisał(a):Wyświetl post
a Grosicki
- A słynna już sprawa biletów?
- Jestem za małą rybką, by wychodzić przed szereg. Było w pewnym momencie tak, że nie wiedzieliśmy, ile otrzymamy biletów, czy znajomi będą mogli wejść. Wiem, że trwały na ten temat rozmowy.

- Grzegorz Lato mówi, że każdy z was dostał po jedenaście biletów.
- Czy po jedenaście… Może tak. Chyba po osiem, potem po jeszcze dwa czy trzy. Może i po jedenaście. Rozmowy dotyczyły jakichś dodatkowych wejściówek, bo np. cztery lata temu niektórzy zawodnicy dostawali po dwadzieścia biletów. Niektórzy zawodnicy chcieli te dodatkowe wejściówki kupić] i nie do końca było wiadomo, czy będą mogli, czy nie.

nie ma jaj, żeby powiedzieć jak było, pomroczność jasna, czy co?
Tak, raczej stara się nie srać we własne gniazdo, dlatego udaje, że nie do końca wie jak było. Przynamniej oficjalnie tak mówi.

Znaczy możesz wierzyć, że nie pamięta jak dokładnie było i ile biletów dostał ale ja nie kupuje takich nagłych amnezji.

Ponadto w czym problem. Bo przecież Grosicki w tym wywiadzie potwierdza że dostali 8 biletów (a może nawet i 11), więc potwierdzasz to co mówie, że nie tylko Lato mówi o 8 biletach?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.06.2012 o godz. 18:51.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując