Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2012, 16:42
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...e,1609311,4199
Szczególnie wywiad z Gudzowatym warty przeczytania, mimo tego, że troszke chaotyczny..Zawsze myślałem, że Gudzowaty to człowiek z samego środka "układu"..Coś się pozmieniało, czy miałem o nim mylne wrażenie, pewnie sugerując się ogromnym majątkiem..
Co do pozostałych artykułow..
Mozna się domyślać co miały sugerować opini publicznej tvnowskie UWAGI o tym jak miejsca odwiertów niszczą środowisko, a czarna woda płynie w studniach w okolicach odwiertów..Sprytny zabieg..Niby chodziło o dobro pojedynczych ludzi, niby tylko o odwierty, a nie o samą eksploatacje, ale przekaz popłynął jasny co w połączeniu z regularną dezinformacją na temat gazu łupkowego, już odnosi pierwsze sukcesy.. Co za "państwo"..ja pierodle..
To jednak ktoś to czyta! W takim razie będę zamieszczał następne linki.
Jeśli chodzi o Gudzowatego to zamieściłem ten link dlatego że podaje kilka istotnych szczegółów związanych z transakcjami gazowymi. Mnie osobiście zaskoczyło że zaskarżył do sądu ostatnią umowę podpisaną przez Pawlaka. Tym niemniej ze wszystkimi jego rewelacjami radziłbym być bardzo ostrożny. Jest bez wątpienie człowiekiem służb. Złośliwi twierdzą że nie tylko polskich. W pewnym momencie stracił dobre kontakty w Gazpromie (podobno w momenecie przejęcia tej firmy przez ludzi Putina) i stał się takim roninem, ale do każdej informacji podanej przez niego radził bym podchodzić bardzo ostrożnie. Napewno nie jest to człowiek wolnej Polski.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 23.06.2012 o godz. 17:02.