Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2012, 14:53
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Ale przynajmniej wtedy nie miałyby sensu ich dyskusje na temat biletów. Prezes mówi: "Zaproponowaliśmy im kupno biletów, nie skorzystali". Wszystko jest wtedy jasne na temat charakteru piłkarzy. Teraz nie wiadomo, być może faktycznie by kupili te bilety.

Mi to nie przeszkadza co powiedział. Bardziej mnie denerwuje konferencja prezesa PZPN. Weszło już przesadza ze swoją nagonką. Odwraca się w ten sposób uwagę od prawdziwych problemów polskiej piłki. Jeden artykuł wystarczy, a tutaj istna nagonka. Dla was Błaszczu zasłużył na potępienie, dla mnie nie. Jednak niezależnie od opinii nie uważacie, że ciągłe wałkowanie tematu przed portal Weszło jest odpowiednie? Może niech jeszcze zgłoszą postulat, że należy mu zabronić występów w reprezentacji... Jeden artykuł i tyle.

Nie, nie. Rodziny aktorów w teatrze nie dostają w ogóle biletów? Dlatego mówię, jeden bilet za darmo - dla partnerki i reszta jako możliwość kupna po nominalnej cenie. Złe rozwiązanie?

Czy jakbyście to wy grali na Euro 2012 nie chcielibyście mieć możliwości kupna biletu dla swoich bliskich, którzy całe życie was wspierali?
Ale o czym ty gadasz? Mieli zakaz kupna biletów? Nie, mogli je kupić tak jak każdy inny obywatel. Nie skorzystali? To ich problem.

Później PZPN wyszedł z inicjatywą i przekazał każdemu piłkarzowi po 8 biletów, a im jeszcze było mało. Łapiesz to? Nie rób z nich ofiar, a z PZPN katów, którzy swoimi czynami nie pozwolili "bliskim piłkarzy" na oglądnięcie ich na żywo. 8 biletów to lekko licząc: mama, tata, żona, dwójka dzieci (nie wiem czy któryś piłkarz nawet tyle ma), i jeszcze pozostają 3 bilety dla osób "specjalnych". Kogo ty masz jeszcze w bliskiej rodzinie? Ty siebie czytasz? Stadiony nie są z gumy, żeby dawać wszystkim kto tego chce.

Wracając jeszcze do twojego zarzutu, że sponsorzy dostają to piłkarze też powinni odpowiem, że akurat sponsorzy to za bilet zapłacili najwięcej z wszystkich osób, które były na tych meczach.

kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Nie plącze. W którym miejscu?
Gdzieś jest napisane o tej możliwości?

Do tego warto zauważyć jedno: Kuba jako kapitan powiedział to w imieniu naszych piłkarzy. Nagonka jest na niego tylko i wyłącznie.
Jednocześnie jako kapitan powienien powiedzieć w szatni, że chyba niektórym się w głowie popier***, że w takim momencie myśli o biletach, a nie o meczu.

PS. Koszulkę też dawał jako kapitan?

PS. Powiedz mi jeszcze jak miałaby wyglądać ta możlwość zakupu biletów. Ile ich mogliby kupić? 100? A jakby któryś powiedział, że mało to co? 200?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 23.06.2012 o godz. 14:58.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując